Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Sparrendreef 12, 5807 EK |
Parc De Witte Vennen
Slecht geinformeerd personeel: weet niets van (eetgelegenheden in) de omgeving.
Zelfs niet van de beste te volgen route op de camping zelf: deze was niet te doen met een caravan...
Na vijf uur de camping afgesloten als een soort Alcatraz.
Veel seizoenplekken.
Hartstikke druk, maar de snackbar dluit om 18.30uur
Geen broodjesservice
Geen aanbeveling!! Wij komen hier in ieder geval nooit meer terug
Een heel mooie camping met ruime plaatsen. De velden zijn speels opgezet met veel groen. Goed sanitairgebouw. Zeker voor herhaling vatbaar!
Het park/camping is mooi aangelegd en wij stonden op een grote plek aan het water maar ons veldje van 6 had aan het water beplanting zodat je niets van het water zag , de plaatsen waren niet zodanig gemarkeerd zodat een echtpaar met 2 meiden naast ons, het ervan nam om ook onze plaats erbij te nemen om een voetbalruimte te creeren met fanatiek geschreeuw erbij , en de bal in onze ruimte wel eens terecht kwam want er moest wel hard geschoten worden , natuurlijk !Gelukkig waren het maar de laatste dagen van onze vakantie en hadden we voorheen leuke rustige mensen als buren gehad ik weet niet of ik me had kunnen inhouden als dat de hele vakantie had plaats gevonden !verder was het toiletgebouw een eind lopen vanaf onze plek dus namen we de fiets !!of gebruikten we ons toilet in de camper , en maakten we alleen gebruik van de douches. ook heel vreemd : de snackbar was zondags GESLOTEN !!!!! mooie camping maar niet om naar terug te komen !!
Prachtige bosrijke camping aan mooi meer. Het meer is fantastisch maar helaas niet veilig. Het ligt bomvol ganzenpoep met risico op ziekte. De camping kan of doet niets om dat weg te halen. Wel mooi onderhouden groen, ruime plekken, met voldoende schaduw, vriendelijke sfeer. Luxe nieuw, schoon, toilet gebouw. Wij gingen voor het meer en zwemmen en zijn helaas eerder terug gegaan.
Op de website lijkt het een luxe camping, maar eenmaal daar valt er veel tegen.... de tennisbaan is echt toe aan een reiniging/opknapbeurt. Het slamuurtje dat ernaast staat is echt leuk, maar vervallen en maakt het niet mogelijk om ertegen te slaan.
1 van de 2 douchegebouwen is super luxe en netjes, het tweede is oud, en het blijft er raar ruiken. Ook het 5min douchen is echt een tegenvaller als je je haren wilt wassen met shampo en conditioner.
Op de campingvelden zelf is het lekker rustig, bijna geen andere gasten... jammer dat er bijna geen gras logt, maar dat ligt misschien aan de droogte?
De receptie is netjes en het personeel ook. Jammer dat het buiten de zomervakantie niet mogelijk is om broodjes te bestellen. Zo ook met de animatie, die is er maar een paar weken in de zomer, en verder niet!
De friwtkraam bij het strand is echt een aanfluiting, duur en vaak klopt de bestelling niet.
De midgetgolfbaan is ook toe aan een opknapbeur
De camping is ons ontzettend tegen gevallen. Waren in januari gaan kijken omdat we een zoon hebben die graag vist en hier waren plekken met voor de caravan viswater. Aangekomen stond het riet meer dan een meter hoog en water zat vol alg waardoor je niet kon vissen. Hebben gesprek gehad met manager en die zou overleggen, maar tot nu toe geen enkele reactie. Toiletgebouw was heel mooi, naar werd veel te weinig schoongemaakt, WiFi heel slecht, twee dagen voor we weggingen werd de router vervangen en was het goed, friettent weinig keuze, er waren dingen doorgestreept, personeel bij de receptie erg vriendelijk. Is een hele mooie camping van te maken, maar moet nog heel veel gebeuren. Wij komen in ieder geval niet meer terug. Manager zei dat hij het fijn vond dat we (de buurman en ik) naar hem toekwamen met onze klacht, maar daarna horen we er niks meer van.