Laagsteprijsgarantie
MatigScore uit

Leonardo Boutique Hotel Maastricht City Center

Over Leonardo Boutique Hotel Maastricht City Center

Bij Leonardo Boutique Hotel Maastricht City Center kun je genieten van een stijlvol verblijf in het hart van Maastricht. De moderne kamers zorgen voor ultiem comfort, en het centraal gelegen hotel maakt het gemakkelijk om de stad te verkennen. Of je nu voor zaken of plezier komt, dit hotel biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen stay. De sfeervolle voorzieningen en de gunstige locatie maken het een ideale uitvalsbasis voor jouw bezoek aan deze levendige stad.

De ligging

Het hotel ligt in de trendy wijk Wyck, bekend om zijn chique boetieks en gezellige bioscopen. Vanuit hier wandel je zo naar het Bonnefanten Museum of het Maastricht Park, en je kunt genieten van de levendige sfeer op het Vrijthof met zijn vele bars en terrassen. De centrale ligging maakt het gemakkelijk om de stad te ontdekken en in alle rust te genieten van alles wat Maastricht te bieden heeft.

Het hotel beschikt over moderne kamers die ontworpen zijn voor jouw comfort, met gedurfde kleuren en eigentijdse details. Naast de comfortabele kamers vind je in het hotel een sfeervol restaurant, een knusse bar en een businesscentrum voor zakelijke gasten. Voor ontspanning is er een fitnessruimte en kun je genieten van massages en wellness-behandelingen. De receptie staat 24 uur klaar en het hele hotel is rookvrij, wat zorgt voor een frisse en prettige sfeer.

Je kunt in het hotel genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch of diner in het stijlvolle restaurant. Voor een drankje wandel je naar de bar, waar je terecht kunt voor een gezellig samenzijn of een verfrissend drankje na een dag sightseeing. Het restaurant biedt diverse dieet- en vegetarische opties, zodat iedereen zich zeker welkom voelt.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in het hele hotel en je kunt gebruikmaken van de parkeergelegenheid op het terrein tegen een toeslag. Het hotel is een ideale keuze voor wie centraal en comfortabel wil verblijven in Maastricht.

Vakantiegangers waarderen de gunstige ligging van het hotel, dichtbij station en centrum, wat meteen een fijne start geeft aan je verblijf. Je kunt heerlijk wandelen door Maastricht en de sfeer opsnuiven. Ook wordt het schoonmaken van de kamer met een QR-code gewaardeerd, wat voor een frisse en moderne touch zorgt. De kamer 407 vond men mooi en prettig, ondanks dat het iets te koud was. Sommigen genoten van het rustig ontbijt en de redelijke voorzieningen. Het ontvangst krijgt een dikke 8, wat het begin van een ontspannen vakantie belooft. Op een zonnige dag blij je dat je in zo’n levendige stad bent, klaar voor nieuwe herinneringen en dat kleine vakantiekriebeltje dat je overal voelt.

• 24-uurs receptie

• JCB

Stationsstraat 40, 6221 BR

Leonardo Boutique Hotel Maastricht City Center

MatigScore uit 5 reviews

Nog nooit zo slecht kunnen slapen...
Door Sondervan
Zoover Ontdekker
op 20-01-2026

We hebben werkelijk nog nooit eerder in zo'n herrie moeten slapen. Grote generator vlakbij de kamer, waardoor we dag en nacht lawaai hadden. De kamer was geheel oranje geschilderd (incl plafond) waardoor de kamer geen rust uitstraalt. Badkamer incl toilet zonder deur... ? De manager zou nog contact met ons opnemen na 3 keer te hebben geklaagd tijdens ons verblijf en daarna ook nog contact te hebben gezocht... helaas; berichten worden genegeerd en we hebben geen manager meer gezien of gesproken... Wij komen hier in ieder geval nooit meer terug en raden andere mensen aan om toch voor een ander hotel in de buurt te kiezen.

Geen boutique hotel, zeer gedateerd
Door Jovan op 05-10-2025

Absoluut geen boutiquehotel... welkoms uiterst vriendelijk en er werd late check out aangeboden maar daarna één tegenvaller: grootschalig, erg gedateerd meubilair, twee aparte bedden bij een boeking voor een tweepersoonsbed, vreselijk ontbijt (keuken serveerde beter, maar alleen voor restaurantgasten. Ik vroeg om beter eten, bood zelfs aan om extra te betalen, maar werd bruut geweigerd), druk en onvriendelijk personeel. Ik werd om 8 uur 's ochtends wakker door werkzaamheden van de dakwerkers... voor €350/n verwacht je iets moois maar zou zeker verder kijken als je iets wil boeken in Maastricht

Goed maar enorm koud op de kamer
Door Cw op 04-12-2024

Kamer 407.
Schoon, redelijk ontbijt ,zeer goed ontvangst.
Groot nadeel was wel dat het enorm koud was op de kamer.

Goed, maar op sommige punten had ik meer verwacht
Door Chris op 27-07-2024

Gunstig gelegen hotel t.o.v. station en centrum. Wij hadden kamer 109: bij binnenkomst loop je direct tegen de wastafel aan. Beperkte ruimte. Toilet was wel met deur, doucheruimte in een hoek. Gelukkig hadden we wel airco, ramen konden wel open maar lawaai van de straat. Er liggen houten vloeren in dus het lopen van de "buren" 's ochtends vroeg was duidelijk te horen! Vrij irritant als je uit wilt slapen.
We hadden geen ontbijt bijgeboekt, Maastricht kent genoeg zaakjes waar je wel een ontbijtje kunt krijgen. Het nespresso apparaat op de kamer was ook niet meer je van het, 1 kopje koffie eruit gekregen. Daarna alleen water.
Voor hygiene geef ik een 6 omdat onze kamer geen aparte badkamer had. Ooh ja, als je schoonmaak van de kamer wil moet je een qr-code scannen.

Geweldig ligging, vlakbij station en centrum. Fijn
Door Marije op 21-08-2023

Fijn verblijf.
Knusse kamer met 2 eenpersoons bedden.
Prima douche
Aardig personeel
Lekker ontbijt, ruim voldoende keuze.
Makkelijk vlakbij het station en prima te lopen naar het centrum.
Het was druk in het hotel meer daar hadden wij verder geen last van.
Prima kamer, niet heel design of modern.
Alles goed geregeld en aardig personeel.
Veel gangen omdat het aaneengesloten panden zijn. Wij zaten aan de achterzijde, niet het mooiste uitzicht.
Airco uit tijdens bepaalde tijden, er lag een handwaaier, dat was grappig.
Gezellige drukke straat met winkels voor de deur, om te lunchen en vlaai te kopen.
Prima hotel voor stedentrip Maastricht