Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Heyendallaan 82, 6464 EP |
Abdijhotel Rolduc & Kloosterbrasserie de Kanunnik
Douche zat vol schimmel. Geen bekers op de badkamer
Dit 1ste dag gemeld maar er werd niets aan gedaan. Zelfs de Kamer was niet schoon gemaakt, bed was niet gedekt en afval was niet meegenomen.
Onlangs ben ik met een goede vriend gaan eten bij Brasserie Kanunnik in Abdij Rolduc, en helaas moet ik zeggen dat dit één van de meest teleurstellende restaurantbelevingen van de afgelopen dertig jaar was.
Ontvangst en eerste indruk
Bij aankomst viel direct de kille ontvangst op. Geen vriendelijk woord, geen glimlach, zelfs geen simpel “goedenavond meneer, mevrouw”. In plaats daarvan werd er kortaf gevraagd naar de naam, waarna we zonder verdere aandacht naar een tafel werden gewezen,niet gebracht maar gewezen. Ook andere gasten ondergingen hetzelfde onpersoonlijke welkom. Voor een zaak die duidelijk hogere prijzen rekent, voelt dit bijzonder onprofessioneel en onvriendelijk
Eenmaal aan tafel viel meteen het gebrek aan zorg op. Er stond een zout- en peperstelletje dat rechtstreeks uit de supermarkt leek te komen – het zoutvaatje was zelfs leeg en dat op meerdere tafels. Op tafel stond ook een va
Bij aankomst stond onze reservering niet gemeld, gelukkig had ik hun bevestigingsmail bij....... Twee avonden eten à la carte gereserveerd geen aanrader. Eerste avond, eten op prachtige binnen plaats. Als aperitief Porto besteld, maar was niet beschikbaar, dus maar iets anders moeten nemen. Als hoofdgerecht steak met pepersaus en frieten, helaas waren de frieten volgens mij al 3 keer gebakken en onvoldoende voor twee personen. Bediening en organisatie is chaotisch en duurt soms lang, ondertussen was het fris geworden en we bestelden een Irisch koffie van 8,75€/stuk om beetje op te warmen, helaas nooit zo iets afschuwelijk gedronken. Volgens mij was er gewoon wat warme koffie in een beetje whiskey gegoten afgewerkt met beetje slecht opgeschudde slagroom. Was niet warm, zeker niet gestoomd en zeer bitter, er zat geen suiker in. Als toppunt bleek er bij de afrekening een niet bestelde Dame Blance van 11,50€ op de rekening te staan.
Het gebouw is prachtig aan de buitenkant, de ontvangst bij de receptie kan velen malen vriendelijker de bewuste dame stond er overduidelijk omdat het moest niet omdat ze er zo'n plezier aan beleefde. De heer bij het ontbijt was wel heel erg vriendelijk.
Ivm een geboekte familie kamer moesten wij in het bijgebouw slapen. Mega geluidsoverlast, erg storend in de nacht!
De kamer (op een gang tussen allerlei bedrijfjes) was vies! Stof overal vooral op de muren en het glas schilderij boven het bed, overall spinnenwebben, gaten in de muur, vloer niet schoon, slaapbank niet uitnodigend fris om te zien, de telefoon op het nachtkastje te ranzig om vast te pakken, badkamer kapotte tegels, vieze loze gaten in de douchecel, en haren! De gast voor ons had zwart haar!! In de douchecel overal vocht en vooral schimmel plekken, de shampoo dispenser was te vies om aan te raken! Jammer, zeer gedateerde oude meuk, en dan ook nog niet hygiënisch. BAH!
Mooi kloostercomplex, door zeer vriendelijke receptioniste ontvangen. Comfort kamer schoon maar sober en erg klein, gebouw 5 doet in de openbare ruimtes ongezellig aan. Het diner was goed verzorgd en het lokale bier is een aanrader, bedienend personeel is er echt voor de gasten. Keuze genoeg bij het ontbijt, alles was vers en lekker. Ontbijtruimte is wel wat groot en rumoerig (grote groep Amerikaanse studenten aanwezig). We hebben een prima verblijf gehad maar verwacht geen rustig en knus adresje