Over Rozenhof
Bij Epen met uitzicht over het Geuldal ligt Camping Rozenhof. Door de heuvels zijn de kampeerplekken niet allemaal even vlak. In het restaurant kun je naast een warme maaltijd ook echte Limburgse vlaai krijgen. Vanaf de camping starten verschillende wandelroutes. Voor een gezellig dagje weg ga je naar Maastricht.
De omgeving van deze camping wordt gewaardeerd om het prachtige uitzicht en de fijne fiets- en wandelmogelijkheden. Vakantiegangers genieten van de rust, de natuur en het stralende landschap dat de camping aanbiedt. Het restaurant en de broodjesservice worden als gezellig en goed ervaren, perfect voor een ontspannen maaltijd na een dag in de buitenlucht. Vooral de sfeer rondom het hoofdgebouw en de vriendelijke uitstraling maken dat je je meteen welkom voelt. De camping heeft een prettige, natuurlijke vibe waar je echt tot rust kunt komen en mooie herinneringen aanmaakt. Het uitzicht en de omgeving blijven lang hangen in gedachten, terwijl de gezellige momenten zorgen voor een zonnige vakantiekriebel.
Adresgegevens | Camerig 12, 6294 NB |
Rozenhof
Enigste pluspunt is locatie/ uitzicht en brasserie.
Campinggedeelte ronduit slecht, geen schoonmaak rondom, sanitair zeer verouderd maar werd ook niet schoongemaakt
Zwembad idem dito
Achter brasserie verwaarloosd hoekje met snackbar waar ook niet werd schoongemaakt
Voor het tweede jaar op rij naar deze camping gegaan. Vorig jaar stonden we hoog, nu lager. Het uitzicht is geweldig, echter waren het in ons gedeelte dubbele plekken dus na 1 dag werd ons uitzicht belemmerd door een erg grote caravan… erg jammer en eigenlijk moeten ze deze plekken vrijhouden want het staat op veel plekken echt ‘hutje mutje’. Verder niets dan lof over deze mooie fijne camping. Zoek je een camping met animatie en glijbanen zoek verder; je komt hier echt voor de omgeving voor wandelen en fietsen en dan is deze camping geweldig!
In dec 25 een plek geboekt met mooi uitzicht. Helaas bij aankomst kregen wij te horen dat de plek dubbel was geboekt. Wij kregen een plek zonder uitzicht. Op onze gereserveerde plek iedere dag een andere gast. Van 5 andere fam hetzelfde verhaal gehoord. Sanitair verouderd, veel geluidsoverlast, zwembad zonder water. Kortom: niet voor herhaling vatbaar.
Prachtige omgeving. Van de ca 100 kampeerplaatsen heeft ruim de helft niet het uitzicht waarmee geadverteerd wordt. Veel licht en geluidoverlast van apparatuur bij het zwembad. Enorm verouderd sanitair en douchen met munten (5 min voor 1 euro). Wat mij betreft een eenmalig bezoek.
Wat een fantastisch uitzicht vanaf ons kampeerplaats. Mooi restaurant, goed gegeten,broodjes service., cafetaria. Sanitair keurig schoon. Achter het hoofdgebouw mag de omgeving wel wat meer aandacht krijgen, maakt een slordige indruk. Vriendelijk personeel. Niet geschikt voor invalide, toilet dan alleen in restaurant bereikbaar. Verkeer m’n motoren goed hoorbaar, vooral begin vd avond! Mooie fiets omgeving wel veel pittige klimmen. De E Bike moest aan de bak! Maar de omgeving is prachtig.
Heerlijke vakantie in het prachtige Epen. Prachtige plek (nr 16) met vrije uitkijk over de heuvels en het dorpje Epen. Veel horeca, wandel en fietsmogelijkheden (elektrisch of wielren) en genoeg te genieten van de groene omgeving. Vlakbij Duitsland en Belgie (franstalig), dus uitstapje genoeg mogelijk. Zwembad prima om heerlijk af te koelen en korte baantjes te trekken. Fijn restaurant (met airco) op de camping. Heel vriendelijke mensen die het bedrijf sinds kort hebben overgenomen. Buitenboel wordt volgens plan nog opgefrist.