Over Cottesserhoeve
Lekker op vakantie in eigen land bij Camping Cottesserhoeve in Vijlen. Het buitenzwembad, het animatieteam, het sportveld en de snackbar met versbereide pizza’s zorgen voor een verzorgde camping met redelijk wat te doen. Camping Cottesserhoeve is overzichtelijk en heeft een erg mooie omgeving. Vanaf de camping loop je zo naar de bossen rond Vijlen.
De omgeving in het Limburgs Heuevelland straalt rust uit en is perfect voor wie van fietsen en wandelen houdt. Je voelt die gezellige, ontspannen sfeer meteen als je aankomt. De camping is netjes onderhouden en de speeltuin en het zwembad zien er stralend uit, ideaal voor kinderen. De verse croissants en de vriendelijke sfeer maken je ochtend meteen fijn. Hoewel de camping wat ouderlijk is, is alles schoon en verzorgd. Het uitzicht op het heuvelachtige landschap geeft dat ultieme vakantiegevoel. Het kleine terras en de verzorgde plaatsen zorgen voor een gezellige missie. Hier voel je echt de ontspanning en dat warme Limburgse gemoed. Zo’n moment van rust en puur genieten krijg je niet overal.
(Mini) supermarkt
Verwarmd zwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Cottessen 6, 6294 NE |
Cottesserhoeve
Schitterende omgeving in het Limburgs Heuevelland, Mooie en goed verzorgde plaatsen. Sanitair goed verzorgd echter ik mis de zeepautomaat en er is niets om je handen mee af te drogen. Restaurant en frituur, dan wel weer en dan weer niet open, het lijkt wel een beetje erop hoe het hen uitkomt. De receptie maakt een aarzelend indruk bij antwoorden op de vraag over de openingstijden. Douchen is douchemuntjes = 5 minuten.. Met dit alles vind ik dat deze camping achter ligt op andere campings. Speeltuin en zwembad goed verzorgd. Verder niet druk bezet, buiten de comfortplaatsen, het is komen en gaan van gasten, vooral doorreizigers,. Cmping in het heuvelland straalt veel rust uit, Smalle weg naar de camping, hier wil je niet graag een tegenligger tegen komen. Deze weg maakt dat de camping wat afgelegen ligt van de bewoonde wereld. Fijne week hier gehad, maar deze camping verdient meer!
De snackbar en terras is op de maandag in het hoogseizoen gewoon gesloten. Wij kwamen aan op de maandag en hadden voor een camping met deze hoge prijs wel iets anders verwacht. Je kunt daar dus niets drinken of eten op de maandag. Ook bij de wc’s geen zeep of gelegenheid om je handen te drogen. De toegangsweg met een camper is te doen als je geen tegenliggers tegen komt. Als je iets later vertrekt dan 11.00 uur, al is het maar 5 minuten dan kun je er niet meer uit en moet je nog een dag betalen. Niet flexibel dus. Voor ons dus een no-go, nooit meer dus.
Wij hebben afgelopen 14 dagen genoten van deze camping. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, elke ochtend verse croissants en broodjes, keurig en schoon sanitair, kortom wat ons betreft prima camping gelegen in een mooie fiets en wandelomgeving.
De ligging is prachtig, de camping is netjes onderhouden maar wel wat verouderd als je naar de normen van vandaag kijkt (oude plastic deuren/deurklinken sanitair, muntjes voor de douche). De taverne en de cafetaria zijn niet dagelijks open en de campingwinkel heeft een zeer beperkt aanbod. Geen krant, geen verse producten of tijdschriften. Vriendelijke mensen achter de balie.
Even 4 dagen genieten in Limburg maar helaas gaat de camping 3 dagen met het onderhoud aan de slag. Vanaf 8.00 heerlijk de heggen snoeien en dat gaat door tot 16.00 uur. Kortom, nul rust en geen begrip vanuit het personeel dat dit misschien niet leuk is voor de gasten.. het kan niet anders..
Verder blijkt het terras en de cafetaria gesloten te zijn en de winkel zo goed als leeg..
Wij komen hier nooit meer.