Kinderanimatie
Buitenzwembad
Tafeltennis
Adresgegevens | Dorpsstraat 1, 5851 AG |
Klein Canada
Er is voor iedereen genoeg te doen en de faciliteiten zijn uitstekend. Het binnen- en buitenzwembad zijn allebei erg mooi en goed onderhouden. Ook het sanitair was schoon en netjes.
Ruime kampeerplaatsen en ook met eigen sanitair.
Hele rustige, groene en schone camping. Huuraccommodaties liggen centraal, en aan het water. Genoeg te doen voor kinderen tot een jaar of 12. Hele nette accommodatie, voorzien van alle gemakken. Airco. Gas bbq. Vaatwasser. Magnetron
Zelfscan in het winkeltje. Mooi dat dat (nog) kan. Alles op basis van vertrouwen. Warm binnenbad, en prima buitenbad, met glijbaan.Geen toezicht, maar dat lijkt ook niet nodig. Gemoedelijke sfeer.In de recensies gelezen dat vaste gasten de boventoon voeren, maar daar merken wij niets van. Veelal oudere stellen. Veel te doen voor de kinderen. Momenteel zijn er nog niet zoveel gasten, maar het animatieteam is erg actief. Jumbo, Lidle, AH op 10 minuten. Camping ligt aan de "grote" weg, maar daar merken je niks van.
Foto's op Zoover lijken wat verouderd. Het park heeft een moderne uitstraling gekregen.
Hele mooie camping, en een aanrader voor iedereen die naast vermaak voor de kinderen, ook rust zoekt.

Einde september/begin oktober is sowieso een periode dat alles aan het afronden is dus geen animatie/zwembad/andere voorzieningen. Alleen een snackbar voor 2 a 3 uurtjes open op een vrijdag.
Prive sanitair geboekt, zwarte schimmel stond tussen de tegels, te ranzig putje, vloer en muren vies (zelfs bloedvlekken en nog tandpasta strepen in de wasbak). Heb zelf een uur geschrobt want we hadden een baby mee.
Afwasgebouw was opeens een opslaggebouw. Noodgedwongen afwasbakje gebruikt voor afwas.
Wasje draaien kost 5 euro.
Honden waren ontsnapt door nabijgelegen vuurwerk.
En dan heb ik het nog niet gehad over de N-weg. Alsof een vrachtwagen je overrijdt terwijl je slaapt.
Wel de beste leerschool voor onze baby want nu slaapt hij door vallende eikels op de caravan, geluidsoverlast van een N-weg en vuurwerk!
super mooie en fijne camping. Gemoedelijke sfeer. Doen niet moeilijk. Individuele douches en toilet in de buurt van je kampeerplek met heerlijk warm water
We waren hier 3 nachten en hebben ons prima vermaakt.
Mooie schone camping.
Vriendelijk personeel
Geen negatieve punten kunnen bedenken