Laagsteprijsgarantie
6.6
VoldoendeScore uit

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Over Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Ontdek Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp, verscholen in de groene bossen van Wolfheze. Een oase van rust waar ontspanning en natuur samenkomen. Geniet van onze verwarmde binnen- en buitenzwembaden, perfect voor een verfrissende duik of ontspannen momenten op het terras. Een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en avonturiers.

De ligging

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp is prachtig gelegen in Wolfheze, omgeven door de weelderige natuur. Het is de perfecte plek voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning in een groene omgeving. Hoewel er geen strand in de directe omgeving is, biedt de locatie tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. De dichtstbijzijnde grote stad, Arnhem, is gemakkelijk te bereiken voor culturele uitstapjes en winkelplezier. Voor internationale reizigers ligt de luchthaven Amsterdam (AMS) op reisafstand, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid van het hotel.

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp verwelkomt vakantiegangers met een diversiteit aan faciliteiten en diensten. Het hotel is uitgerust met 3 liften en biedt toegang tot 101 kamers, 24 suites en 9 eenpersoonskamers, ideaal voor elke bezoeker. Voor degenen die waarde hechten aan verbondenheid, is er Wi-Fi beschikbaar. Voor de avontuurlijke vakantieganger staat de fietsverhuur klaar voor mooie tochten in de omgeving. Het hotel prijst zich met rolstoelvriendelijke voorzieningen, inclusief toegankelijke vrijetijdsbestedingen en speciaal aangepaste kamers. De binnen- en buitenzwembaden vormen het hart van ontspanning, omgeven door comfortabele ligstoelen. Voor de sportliefhebbers biedt het hotel een scala aan activiteiten zoals tennis, paardrijden en een fitnessstudio. Ook aan de kleintjes is gedacht met een leuke speelplaats en een entertainmentprogramma. Voor zakelijke behoeften beschikt het hotel over een businesscenter met fax en projector.

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp kunnen vakantiegangers genieten van een culinaire ervaring in het restaurant, waar een uitgebreide keuze aan gastronomische mogelijkheden wordt geboden. Of je nu kiest voor halfpension met dagelijks wisselende ontbijt-, lunch- en diner opties, of de voorkeur geeft aan specifieke dieetwensen en glutenvrije maaltijden, alles wordt op aanvraag bereid. Daarnaast nodigt de gezellige bar uit voor ontspannen avonden met een drankje in de hand.

Het is belangrijk om te weten dat Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers serieus neemt met aangepaste faciliteiten en kamers. Voor de specifieke behoeften en wensen omtrent mobiliteitsbeperking, staat het hotel open om informatie te verstrekken en te assisteren waar mogelijk. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met de geaccepteerde creditcards Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers genieten van de rustige ligging en de goede bedden, ideaal om lekker te ontspannen. Het ontbijt wordt als prima ervaren, perfect voor een zonnige start van de dag. Ze vinden het leuk dat ze met fietsen door een heel mooie omgeving kunnen trekken, wat een echte vakantieherinnering wordt. Het hotel geeft een gezellige sfeer, en ondanks de oude look weten ze zich er wel thuis. Sommige reizen doen denken aan de rust van de natuur en de frisse lucht, en dat maakt het verblijf bijzonder. Het is een plek waar je lekker kunt bijkomen en genieten, met het vooruitzicht op een stralend dagje uit of gewoon ontspannen in de sauna en het zwembad. De vakantiekriebel zit er volop in.

• Airconditioning

Buunderkamp 8, 6874 NC

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

6.6
VoldoendeScore uit 11 reviews

Tsja, je moet het treffen blijkbaar.
Door R. Bertrand op 09-03-2026

Eerder hier geweest, aangenaam verrast, dus nogmaals geweest na 1.5 week.
Ontvangst prima, kamer niets mis mee.
Bediening restaurant was nu teleurstelling.
Gerechten kwamen snel maar afruimen ho maar.
Wilde nog nagerecht bestellen maar tafel werd niet afgeruimd, terwijl tafels waar niemand zat wel werden afgeruimd. Van een nagerecht is het niet gekomen helaas. Na klacht werd de drank niet in rekening gebracht.

Goed hotel
Door Magdaleen op 06-09-2025

Afzeiken is zo gemakkelijk.
Prima hotel hoor.
Alleen moet de badkamer/wc gerenoveerd worden. En sommige gangen een nieuwe vloerbedekking.
Zeer rustige ligging.
Goede bedden.
Prima ontbijt.

Fiets gepikt
Door Redeker geboekt op Smit op 03-06-2025

Bij aankomst zat er een papier achter autoruit, waarschuwing politie van het stelen fietsendragers. Oké . Fietsendrager achterin auto gezet. We hadden 2 nachten geboekt met ontbijt en één diner. Dat was een zesje. Mooie fietstocht gemaakt (heel mooie omgeving) zijn wij ongeveer 22.00 bij hotel aangekomen. Fietsen in de garage gezet accu’s er uit die moesten natuurlijk opgeladen. Volgende ochtend 08.00 naar benedenom de accu terug te plaatsen, mijn vrouw had haar fiets achter de mijne geplaatst…. Haar fiets was naar achter gezet en ja hoor mijn 3 jaar oude Sparta C-grid bruin was weg. Er stonden in de garage wel 30 E bike’s. Ik naar receptie met de vraag of er wel meer E bike’s uit de garage werd gestolen. Antwoord daar had hij nog nooit van gehoord. Hij heeft alles in computer genoteerd , geen antwoord van wat erg … nieuwe tijd denk ik maar . Ik schrijf dit dat de mensen rekening moet houden dat de fiets niet veilig staat, doe ze vast.

hotel is dringend toe aan grote renovatie
Door post op 22-01-2025

wij hadden een hotelbon en wilden graag een nachtje weg. we kozen dit hotel uit omdat het niet heel ver van oberhausen is waar we graag naar de kerstmarkt toe wilden gaan. we hebben niet gegeten in het hotel omdat de menukaart ons niet trok. het hotel is erg dringend toe aan een enorme renovatie.
de kamer was heel erg oud. vieze bekleding, vieze gordijnen, en de badkamer was echt te oud om nog mensen in te laten douchen. daarintegen waren er echt heerlijke bedden. wij hebben ook gebruik gemaakt van de sauna,stoombad en het zwembad. het was er vies. spullen niet op orde. geen zandloper in sauna, geen wisser voor het vocht en hygiene in de stoomcabine, en het zwembad stonk naar riool en was op de bodem vies. helaas zelfs beiden voetschimmel aan dit bezoekje overgehouden. het ontbijt was prima maar matig. erg irritant ook dat er 3 mensen om je kamernr vragen als je de ontbijtruimte binnengaat. ga je zoals ik nog even terug naar de kamer om

Uitstekende High Tea. Aanrader!
Door Ed Rossino op 20-11-2024

Mijn partner en ik hadden een High Tea.
Dat kwam doordat de High Tea uitgebreid was, zoals het hoorde.
Daarnaast was het er rustig, ruim opgezet met grote tafels waar alles op kwijt kon, het gebruik van tafellinnen, het was er schoon en heel ver op de achtergrond een zacht muziekje.
Tot slot de uitermate vriendelijke bediening maakte dat wij over het geheel erg hebben genoten

Zeer slecht oud/ nieuwjaar arrangement
Door Leontien Van Lieshout Heijnen op 03-01-2024

Zeer slecht oud/ nieuwjaar arrangement met als dieptepunt schandalig slecht buffet op oudejaarsavond.