Fietsverhuur
Buitenzwembad
Adresgegevens | Buitinkweg 7, 7107 BE |
Vakantiepark De Italiaanse Meren
Gezellige kindvriendelijke camping.
Heerlijke genoten in de Cottage direct aan de visvijver. Klein speeltuintje en een heel klein zwembadje.
Cottage was zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Alleen erg warm binnen als de zon scheen en steenkoud in de nacht.
Zeer vriendelijk personeel.
Wij hebben ons erg vermaakt
Wat hebben we een onvergetelijke tijd beleefd! Het vakantiepark is prachtig. Genoeg faciliteiten. Leuk sfeervol restaurant met zicht op grote speeltuin voor jong en ook ouder. Ze hebben erg hun best gedaan om een eenvoudige toiletgebouw op te leuken om toch een warmere vakantie uitstraling te creëren. Het was ontzettend schoon! Gras mooi strak. Top speeltuin op veld S met een grote speeltuin (glijbaan, schommels, zand, wip). Met onze tent hebben we 5 dagen met ons gezin (en familie) elke dag kunnen genieten. Het weer was stralend zonnig en warm, wat maakte dat we enorm konden genieten van het kindvriendelijke zwembad! Maar ook met minder weer zijn er hier genoeg mogelijkheden, ook in de omgeving. Absoluut een aanrader!
Heerlijk gehad. Zo fijn dat we voor dit jaar weer een weekendje hebben geboekt in een van de accommodaties die ze hebben. Ligt heel mooi, goede faciliteiten, onze dochter heeft zich heel goed vermaakt.
Leuke, gemoedelijke camping! Wij sliepen in een safaritent. Heel netjes en schoon en een rustig plekje.
Het restaurant, zwembad, speeltuin, etc. netjes onderhouden. De kinderen en wij hebben ons vermaakt. Fijne sfeer en heel gastvrij!
Wij hebben echt een super vakantie gehad op camping de italiaanse meren. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Allemaal met een lach op hun gezicht.
Top annimatie, zwembad en speeltuin. We zaten in een safaritent. Heel ruim, gezellig en schoon.
Echt een camping met alles erop en eraan. Cafetaria, restaurant, fietsverhuur scelters. Zwembad met ligbedden en grote glijbaan. Voor de kleintjes een heel parcours. Alle caravan/tenten plekjen worden elke keer als iemand vertrekt weer netjes gemaaid. Ziet er echt allemaal heel verzorgd uit. De complimenten. Zeker tot de volgende keer.
Ik en mijn partner hadden voor een week geboekt maar het beviel ons zo goed dat we er nog een week bij hebben geboekt.
Zeer nette schone camping met ruime plekken . We hebben veel gewandeld en gefietst in De buurt (fiets routes zijn verkrijgbaar bij de receptie wat ook erg prettig is)
S‘avond hebben we vaak gegeten in het restaurant, zeer vriendelijk personeel en goed eten.
Karin en Helmut Willems