Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Bandijk 60, 7396 NC |
Recreatiepark de Scherpenhof
Wat hebben we een heerlijk weekend gehad. Prachtige geschakelde huisjes die goed schoon en heel ruim zijn. Buiten kun je heerlijk zitten met een ruim gras veld ervoor. Voor de kleine kinderen een mooie buiten en binnen speeltuin. Met z’n allen gebowld en gebruik gemaakt van de snackbar.
En de ligging is ook mooi, heerlijk langs de IJssel en een mooi recreatieplas. We komen vast en zeker weer! Kortom een echte aanrader!!!
Het toppunt voor ons was de Bar & Bowling. Gerund door Janny & Wilco. Verstaan hun vak, zijn niets te kort gekomen. De sfeer was fantastisch . Dank jullie wel voor weer een fantastisch la g weekend, en tot volgend jaar lieverds.
Plaats was redelijk omgeving vissen. Sanitair was veel te ver weg hoe red je dit in het hoogseizoen
Wij afgelopen maandag gekomen op dit park. Als ik alles van te voren had geweten waren we naar een ander park gegaan. We hadden een week een chalet gehuurd maar zijn na 3 nachten weer huis waards gegaan. Niks was open, geen snachbar geen bowling. 1 dag was de overdekte speeltuin open.
Restaurant op het park permanent gesloten.
Plaats van de chalet niet echt kindvriendelijk. Geen opstapje aanwezig voor de caravan. Baby bedje stuk, glazen buitentafel die op instorten stond, geen parasol.... enz.
Is uiteindelijk opgelost door het personeel, maar wij komen hier niet meer terug! Helaas
Huisje prima. Park verder gedateerd. Heeft renovatie nodig, maar met kids van 4 en 6 prima vakantie. Locatie is schitterend, maar ook hier is meer uit te halen. Je zit aan de IJssel en er is beschikking over een mooie recreatie plas. Zou hier wat karper op uit zetten, om de visstand daar een impuls te geven. Tennisbanen weg doen, en padel of speeltuin upgraden. Verder in de omgeving met Apeldoorn en Deventer op nog geen half uur rijden meer dan genoeg te doen.