Laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Onderkomen
    Activiteiten

Over Landgoed Ruwinkel

In een rustige omgeving bij Scherpenzeel ligt Landgoed Ruwinkel. Er zijn meerdere horecagelegenheden op het park met voor ieder wat wils. Voor de kinderen is er een speeltuin, kinderboerderij en binnenzwembad. In de omgeving kun je goed wandelen of fietsen of bezoek eens het spoorwegmuseum in Utrecht of het dierenpark in Amersfoort.

Vakantiegangers genieten heerlijk op dit park, waar rust en gezelligheid samenkomen. Ze waarderen de stralende dagen en het mooie bos dat direct voor de deur ligt, ideaal voor wandelingen met de hond of fietsplezier. Het huisje is ruim, schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt, met een zonnige tuin en privacy. Vooral de rustige sfeer en vriendelijke sfeer blijven hangen. Voor de kinderen is er genoeg te beleven, van speeltuin tot midgetgolf en overdekt zwembad. Vakantiegangers vinden het fijn dat ze in een gemoedelijk park zitten, niet te druk, en dat ze overal snel bij kunnen. Het is een plek om herinneringen te maken, met een glimlach en de geur van de natuur om je heen.

• BBQ toegestaan

Onderkomen
    Activiteiten

Komen zeker terug
Door M.de kruyk op 13-08-2026

Heerlijke dagen gehad. Inmiddels al de 3e x op dit park geweest. Dit x een 2 persoons studio. Was echt schoon. Daar kan menig park een les van leren. Uitgerust met alles wat je nodig hebt. Ruime tuin erbij met tuinstel en parasol. Aardig en behulpzaam personeel. Vanuit het park steek je de weg.over en loop je zo het bos in. Ideaal met de hondjes. Een goed park, maar gelukkig niet zo idioot druk als de grote namen.

Zeker tevreden
Door Ingrid van Gestel op 05-08-2026

We kregen een leuke update, alles is netjes in orde. Ruim huisje en voldoende inventaris .
2 badkamers ( huisje 39)
Voor fietsers een gunstige ligging.
Zo te zien was er genoeg voor kinderen, diertjes, speeltuin, midgetgolf, overdekt zwembadje, tennisbaan.
Activiteiten kan ik niet over oordelen. Pannenkoeken restaurant Grietje, kan beter.

Zeker tevreden -ccfae8ff-7fe8-48c5-8cef-d2ace56fef2bZeker tevreden -d4ddc2b2-a7c6-43ed-865f-1cfab1c77277Zeker tevreden -f60c615c-22e6-434f-b693-14060176556e
Muggen, muggen en nog eens muggen...
Door Hermann op 31-07-2026

Bij aankomst werden we snel en vriendelijk geholpen bij de receptie. Schoonmaak van het huisje had beter gekund, aan de muren en plafonds hingen de stofwebben. Na aankomst in het huisje bleek dat het vriesvak in de koelkast defect was, daar hebben we meteen melding van gemaakt bij de receptie, technische dienst zou worden gestuurd, we hebben niemand gezien.
Inventaris van het huisje was ruim voldoende. Meubels verder netjes. Matrassen waren we minder enthousiast over, oud en doorgezakt.
Helaas geen horren voor de ramen. We hadden vreselijke last van muggen, ondanks dat we ramen zoveel mogelijk gesloten hielden.
We deden snachts geen oog dicht van het gezoem en werden helemaal lekgeprikt.
Om deze reden hebben wij, op verzoek van onze kinderen nota bene, besloten om eerder naar huis te gaan, we waren doodmoe van de slapeloze nachten.
Erg jammer, verder was het een fijn rustig park. Ook in de restaurants hebben we goed gegeten.

Wederom genoten!
Door Anneke van Oeveren op 14-07-2026

Wederom een fijne week gehad, met prachtig weer.( wel jammer dat er geen horren in de bungalow zijn). Mooie fietstochten gemaakt. Het bos ligt tegenover t park, kun je mooie wandelingen in maken. Gezellige restaurantjes op t park, maar koken in de bungalow is ook goed te doen. Ook kun je ontbijt laten bezorgen, dit is echt n aanrader. Wij komen graag nog eens terug.

Heerlijk park met mooie accommodaties
Door Nico Kleijne op 09-07-2026

Zonnige tuin met privacy. Rustig gezellig park.
Kinderen en kleinkinderen hebben genoten.

Heerlijk park met mooie accommodaties -aa227051-13d9-4e45-aba3-50d6fc54ec5cHeerlijk park met mooie accommodaties -69725ade-2a80-4454-a47b-993c22d67678Heerlijk park met mooie accommodaties -2dd44f59-b921-45b2-9b66-a378cea9c07e
Ruimte en Rust in Ruwinkel
Door Jan van Beek op 09-07-2026

We kregen met vier personen een 8 persoons huis! Dat kwam extra goed uit, omdat het een erg warme periode was. Ook stond er een fles bubbles klaar! Onze gasten waren verrast over de ruime opzet van het park, bij ieder huisje een eigen grasveld. Wijzelf zijn daar aan gewend, we hebben er al vaker verbleven. De service bij de receptie is altijd prima. We hebben deze keer ook genoten van het uitgebreide ontbijt in de Bread & Breakfast, eigenlijk een brunch, en gebruik gemaakt van de restaurants op het park. Iedere keer ontdekken we weer nieuwe interessante plekjes en bezienswaardigheden in de omgeving, bv het Pluimveemuseum in Barneveld.
En genieten we als stadsbewoners van de rust op het park!
Kortom: Ruwinkel is echt een aanrader!