Laagsteprijsgarantie
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.4

Onderkomen
    Activiteiten

Over EuroParcs De Wije Werelt

EuroParcs De Wije Werelt is het ideale vakantiepark voor de natuurliefhebber met zijn locatie middenin de Veluwe en op de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het kindvriendelijke vakantiepark heeft onder andere animatie, een houtsculpturen speurtocht, (indoor) speeltuinen, een buitenzwembad en een restaurant. Ook ligt dit park op 25 minuten rijden van Arnhem.

Vakantie op Park ziet er heerlijk uit, met volop groen en privacy die je meteen een ontspannen gevoel geven. De omgeving is stralend mooi, perfect voor lange wandelingen naar bijvoorbeeld restaurant ‘Boerderij Mossel’, dat zeker de moeite waard is. De receptie wordt als heel vriendelijk ervaren en dat persoonlijke gevoel schenkt je meteen vakantiekriebels. Kampeerplekken zijn knus en de sfeer is gezellig, waardoor je echt even kan ontsnappen aan alle drukte. Het park houdt zich goed aan de schoonmaak, waardoor alles fris en verzorgd oogt. De rustige, natuurlijke setting, samen met de gastvrije sfeer en leuke uitzicht, maken dat je altijd weer terug wilt komen voor een nieuwe herinnering onder de zon.

Telefoonnummer

Activiteiten

Hygiëne in dikke onvoldoende
Door De Groot op 19-09-2025
Alleen gereisd

Park ziet er prima uit, omgeving is geweldig. Ik zat in een mobilehome 4 challet. Erg tegengevallen, niet wat ik gewend ben van een EuroParcs.
Vieze randen om het gasstel, de magnetron plakte, op alle plinten zit stof en viezigheid, veel spinraggen, een aantal spinnen, zilvervisjes en motten weggewerkt. De kussens van de bank waren vies.

Aanrader!
Door Lianne op 14-09-2025

Een prachtig liggend park met volop groen en privacy. Erg vriendelijke receptie. Ook dat je vooraf even gebeld word hebben we als positief ervaren, geeft gevoel van je welkom voelen. Zeker restaurant ‘Boerderij Mossel’ even aandoen bij een bezoek (45 min lopen vanaf het park door een mooie omgeving). Wij komen hier met regelmaat terug, altijd weer fijn!

Leuke camping
Door Erwin K. op 27-07-2025

Prima park. Door intensief gebruik toiletgebouw natuurlijk niet brandschoon, maar wordt goed bijgehouden met de schoonmaak.
In tegenstelling wat sommigen beweren is het water niet koud. Douchen moet elke 3 minuten de knop opnieuw ingedrukt worden. (Stenen toiletgebouw) hoe het toiletgebouw bij het zwembad is weet ik niet.
Horeca heeft beperkte kaart mbt diner. Normale zaken bij je gerechten moet je bijbetalen zoals pepersaus bij de schnitzel of kaas op je hamburger.
Friet en salade is ruim voldoende. Kwaliteit ook.
Wel is bijna al het horecapersoneel Engelstalig. Is helaas vaak het geval in Nederland tegenwoordig...
Kampeerplaatsen zijn niet super breed. Als je caravan erg lang is, is je plek al snel vol.

EuroParcs De Wije Werelt

Heerlijk tijdens de herfstvakantie!
Door Roos op 14-11-2024

Het was weer een fantastische week. We komen elk jaar tijdens de herfstvakantie naar dit leuke park toe en het verveelt nooit. De animatie is top voor de kids en wij kunnen ondertussen lekker borrelen in het restaurant. In de receptie werden we zoals altijd hartelijk ontvangen. De meiden hebben zich weer heerlijk vermaakt. Tot volgend jaar!

Prettig park in fijne omgeving
Door Benthe Noah op 05-10-2024

Erg fijn verblijf gehad. Vriendelijk onthaalt, we konden zelfs iets eerder inchecken dan 16:00! Park ligt in een mooie rustige omgeving, met veel fiets/wandel mogelijkheden! Hebben genoten en komen zeker nog eens terug!

Wij komen zeker weer terug
Door Lysanne Boers op 20-09-2024

We waren als eens eerder geweest, dat was toen erg goed bevallen! Wederom was dit verblijf ontzettend naar wens.
Lekker gegeten in het restaurant, een dag op pad geweest met de echoppers en heerlijk gewandeld ( je loopt van het park zo de bossen in)
De woning was keurig in orde, complimenten voor de schoonmaak. Ook waren de dames van de receptie heel vriendelijk en behulpzaam. We wilde een kaartje op de bus doen, op het park was geen uitgaande post maar een van de dames bood aan om het kaartje voor ons op de bus te doen. Enorm vriendelijk!!
Wij komen zeker voor een derde keer terug!