Laagste prijsgarantie

6.7VoldoendeScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Landal Landgoed 't Loo

Op Landal Landgoed 't Loo hangt een gemoedelijke sfeer. Het landgoed ligt in een bos met zwemmeertje, maar heeft ook een eigen zwembad. Bollo de beer maakt er een feestje van voor de kleinsten. Een leuk uitstapje voor het hele gezin zijn de tuinen van dr. A Vogel in de buurt met een klein blotevoetenpad voor de kinderen.

Op Landgoed 't Loo is voor iedereen genoeg te beleven; het knutselatelier en de speeltuinen binnen en buiten zorgen ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen. Ook de zwembaden, met een speciaal nieuw gedeelte, vallen goed in de smaak. Het park zelf biedt een gezellige sfeer, vooral rondom het meer en het centrum. Vakantiegangers waarderen de persoonlijke aandacht bij speciale gelegenheden en het feit dat hun viervoeters niet vergeten worden. De accommodaties zijn recent gerenoveerd, wat zorgt voor een comfortabel verblijf. Met een auto-luw park en de prachtige omgeving, inclusief Elburg in de buurt, is Landgoed 't Loo een favoriet onder vele vakantiegangers die graag terugkomen.

• BBQ toegestaan

Activiteiten
    Onderkomen

Leuk verblijf
Door Jessica op 03-03-2025

Genoeg te doen voor de kinderen. Het knutselatelier was erg leuk. Ook hebben ze zich vermaakt in de binnenspeeltuin, natuurspeeltuin en het nieuwe stuk van het zwembad. Het oudere gedeelte van
het zwembad zag er wat minder uit, dat is wel toe aan vernieuwing, maar wel een prima bad.
De 12+'ers hadden inspraak in de activiteit van zaterdagavond.
Zelf vind ik het erg gezellig rondom het meer en ook het 'centrum' vond ik erg gezellig.
Wel wat schimmel in de badkamer van het huisje, maar verder was het schoon.

Weer een fijn verblijf gehad.
Door Ria op 13-01-2025

Wij hebben net een heerlijk verblijf gehad op 't Loo. De laatste jaren komen we altijd hier om mijn verjaardag te vieren. Bij aankomst stond er een attentie voor de hond op tafel wat extra's, omdat we hier vaker komen. Op mijn verjaardag kwam er nog iemand aan de deur met een grote reep chocolade en een kaart. Wij hadden een 4L, deze zijn afgelopen jaar gerenoveerd. Deze heeft een fijne hoekbank. Voor de honden zijn er geen dispensers meer met poepzakjes. Deze kan je bij de receptie halen, maar toen ik erom vroeg kreeg maar 3 zakjes. Ze zei 'ik hoop dat dit genoeg zijn" . Nou nee, wij zijn hier een week. Toen kreeg ik er nog 6. Tja, toen heb ik zelf maar een rolletje gekocht. Helaas zie je op het park veel hondenpoep liggen. Opruimen is een kleine moeite, maar helaas denken sommige mensen daar anders over. Ook zijn er weinig afvalbakken waar je de zakjes in kan doen.Personeel is allemaal vriendelijk,ook in het restaurant. Lekker gegeten

Prima Landal park
Door Paul op 03-11-2024

Prima Landal park met veel animatie aanbod voor de kinderen. Ook leuke omgeving.

Landal Landgoed 't Loo

Restaurant is echt een tegenvaller
Door Pam op 31-10-2024

In de brasserie heb je een stuk waar iedereen rondrent, overdag workshops zijn en uitzicht op het zwembad en je hebt een leuk gedeelte, rustiger, uitkijkend op het meer. Nu loopt er 1 man in het restaurant. Een kale chagrijnige man. Ik heb de hele week al gasten over zijn nukkige en ongeïnteresseerde houding horen klagen. Gister wilden we graag reserveren om die avond te eten. Hij snauwde ons toen af dat we enkel en alleen in het workshop gedeelte konden eten. We zijn teruggelopen dat we dit echt niet zagen zitten en dan liever een dag later in het echte restaurant reserveerden. Hij noteerde dit brommend. Wat denk je? Dag later kregen we precies dezelfde tafel in het workshop deel. We vroegen hem hoe dit zat en voor het oog van andere gasten maakte hij ons uit voor leugenaars en viel hij enorm tegen ons uit. Ben nog steeds in shock. We zijn maar weggegaan naar een restaurantje in de buurt. Waar het gelukkig heel lekker was.

Schoon huisje en leuk park
Door Annemarie Venhorst op 23-10-2024

Een last minute landgoed T Loo geboekt. Bij aankomst met digitale sleutel kunnen inloggen, sleutel is wel pas te delen na inlog hoofdboeker. Een heel schoon en netjes ingericht 4pers huisje met ruime slaapkamers en badkamer met ruim bad. Boven een tweede badkamer met douche en 2e toilet.
Wij vonden het zwembad erg leuk met de nieuwe glijbaan en waterspeeltoestel (wel voor wat oudere kinderen vanaf 5/6 vanwege de hoeveelheid water).
Het restaurant heeft ons zeer verrast, wij hebben echt heerlijk gegeten voor een normale prijs! Wij komen graag nog eens terug. Ook het park zelf is rustig (auto luw) en heeft een leuke omgeving (bv Elburg).

Geweldig park!
Door Jtje op 23-10-2024

Geweldig park! We komen hier al 5 jaar in de herfstvakantie met ouders en kinderen. Dit jaar een 6 persoons geboekt en om één of andere reden een 8 persoons gekregen. Zwembad wordt met het jaar leuker, dit jaar was er namelijk ook een leuke glijbaan bij gekomen. In de omgeving is veel te doen. De activiteiten zijn geweldig, een mooi atelier om te knutselen, er is veel te doen voor de kinderen van jong tot oud. Huisjes zijn lekker ruim en leuk ingedeeld. Bij kapot koffiezetapparaat stond er na een uur al een nieuwe. Lekker rustig in de bossen. Af en toe wat last van het militaire terrein in t harde, maar dat weet je van te voren. Wij komen er graag!!