Over Landal Landgoed 't Loo
Bij Landal Landgoed 't Loo beleef je een stralende vakantie in een comfortabele bungalow midden in de prachtige natuur. Hier wacht een ontspannen sfeer, volop faciliteiten en actie voor jong en oud. Denk aan een overdekt zwembad, leuke speeltuinen en een restaurant. Dit wordt genieten tot in de puntjes, zodat jij je meteen thuis voelt. Ready voor die vakantiekriebel?
De ligging
Landal Landgoed 't Loo ligt in T Loo, een mooie plek die makkelijk bereikbaar is. Vanuit hier rijd je zo de gezellige omgeving in, vol leuke uitjes en natuur. Of je nu de fiets pakt of met de auto gaat, de omgeving nodigt uit tot avontuur en ontspanning. Je kunt makkelijk een dagje uit plannen naar de nabijgelegen attracties of lekker wandelen door de bosrijke omgeving. Het is de perfecte start voor een vakantie vol herinneringen en plezier.
Een verblijf bij Landal Landgoed 't Loo voelt als thuiskomen. Je hebt comfortabele bungalows met eigen keuken, badkamer, terras en meerdere slaapkamers – ideaal voor families en groepen. Op het park vind je een overdekt zwembad en een grote speelplaats waar de kinderen zich prima vermaken. Wil je actief doen? Dan kan je fietsen, tennissen, beachvolleyballen en zelfs boogschieten of midgetgolf spelen. Voor lekker ontspannen kan je gebruik maken van de sauna en zonnebank, tegen betaling. Daarnaast maak je gebruik van gratis Wi-Fi en kun je je auto parkeren op het terrein. Het restaurant biedt lekkere hapjes en drankjes, zodat je ’s avonds gezellig samen kunt genieten.
Bij Landal Landgoed 't Loo kun je genieten van eenvoudige, lekkere maaltijden in het restaurant. Of je nu zin hebt in een snelle snack, een uitgebreide maaltijd of vers brood bij het ontbijt, alles is er. De sfeer is ontspannen en gezellig, perfect voor een familiediner of een dagje uit. Je kunt genieten van verse ingrediënten en lekkere drankjes, terwijl je uitkijkt over de omgeving. Natuurlijk kun je ook zelf koken in je bungalow, met de keuken die alles heeft wat je nodig hebt. Er is geen vast tijdsschema, dus je bepaalt zelf wanneer je aan tafel gaat.
Let op dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet in de prijs zijn inbegrepen; deze voldoe je ter plekke. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of niet het hele jaar door geopend vanwege het seizoen, onderhoud of andere omstandigheden. Landal Landgoed 't Loo is uitstekend voorbereid op jouw vakantie. Met genoeg voorzieningen en een goede locatie is alles geregeld voor een ontspannen en plezierige stay. Zo ga je altijd goed voorbereid op pad en geniet je volop van je vakantie!
Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer en de mooie plek aan de zwemplas, waar de zon vaak lekker schijnt. Het park straalt netheid uit, overal is het keurig schoon en het zwembad is overzichtelijk en fris. Kinderen vermaken zich prima in de binnenspeeltuin en de grote knutselruimte, ideaal voor een speelse dag. Het huisje biedt een fijne uitvalsbasis, met een centrale ligging en een korte wandeling naar de plaza. Mensen waarderen de vriendelijke sfeer en het behulpzame personeel dat altijd klaarstaat. Het park is vooral geliefd bij gezinnen met kleine kinderen, die zich hier snel thuis voelen. Laat die mooie herinneringen maar komen en de vakantiekriebel maar voelen.
Binnenzwembad
Minigolf
Zonnestudio en/of solarium
Adresgegevens | 47 Looweg 47, 8095 PS |
Landal Landgoed 't Loo
Midweek geweest in 6 pers bungalow, terrasstoelen waren niet om lang op te zitten zo klein. Met eten gaat goed maar verdet niet. Hebben grootste deel vsn verblijf binnem gezeten
Veel andete bungalows hadden wel goede terrass stoelen dus waarom zo,n verschil
Veel bij landel geweest maar dit niet eetder meegemaakt, niet meer voor herhaling vatbaar.
Zeer slechte service. Je komt met zware boodschappen en en je mag niet even naar je huisje rijden om deze uit te laden. Terwijl je overal auto’s tegen komt
Ontzettend fijn huis op een prachtige plek aan de zwemplas.
Over het hele park alles tip top in orde.
Centraal gebouw met uitgebreide faciliteiten.
Het viel ons op hoe keurig schoon het zwembad was.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een weekend was te kort. Genoten van dit sneeuwweekend!
Huisje stonk als een kroeg terwijl wij een rookvrij huisje hadden geboekt. Melding gemaakt bij receptie. Enige dat ze boden was een schoonmaakmedewerker sturen met een spuitbusje. Kansloos. Alle spullen en kleding stinken een uur in de wind inclusief de bedden. Geen compensatie of wat dan ook voor dit smerige stinkhol. Daarnaast werken de lades in de keuken niet meer en vallen de plinten er spontaan onderuit. Ons zien ze hier niet meer terug na vele jaren vaste gast te zijn geweest.
Wij zijn net terug van een weekend in dit park. Voor ons was het de eerste keer en hebben het reuze naar ons zin gehad met twee meiden van 5 en 2. Prima zwembad, niet groot en overzichtelijk. Helaas zonder badmeester dat vonden wij een minpunt. Leuke binnenspeeltuin en een grote ruimte waar de kids konden knutselen. Het personeel wat in de horeca werkt was echt vriendelijk ze doen reuze hun best! Het park vind ik voor al leuk voor kleine kinderen. Ik denk dat het voor de wat oudere kinderen "saai" is. Huisje was schoon en afstand naar de plaza was prima te lopen. Wij zijn nog een dagje naar Juliana Toren geweest wat op ongeveer 30 min rijden is van het park.
Wij vinden het park slecht onderhouden. Paden zijn er in de week dat we waren niet een keer blad vrij gemaakt. Daardoor is het vaak glad. Het zwembadwater vonden wij koud. Het spraypark is wel heel erg leuk!
Het huisje was prima en goed schoon bij aankomst. Wij vonden het wel vervelend, dat de sleutel ontgrendeld was in de app maar je het park met de auto nog niet op kon. Zorg dat het op drukke dagen goed doorloopt en haal de paaltjes er iets eerder uit. Of ontgrendel de digitale sleutel niet eerder. Het is een auto vrij park. Ook is er geen boodschappenkarretje of bolderkar bij de accommodaties om bijvoorbeeld je boodschappen bij het huisje te krijgen. Gemiste kans! Wij zaten een eindje van de parkeerplaats vandaan waardoor je een behoorlijk eind met je boodschappen moet sjouwen. Verder is het personeel vriendelijk. En zijn er leuke activiteiten te doen.