Laagste prijsgarantie

7.6GoedScore uit

Over Landgoedhotel Villa Vennendal

Als je van gezellig en knus houdt zit je goed bij Landgoedhotel Villa Vennendal Nunspeet. Hier geniet je van een uitgebreid ontbijt en goed avondmaal. Je slaapt op een ietwat verouderde kamer, maar deze is wel voorzien van een goed bed. Ook kun je kiezen voor een speciale romantische kamer. Op loopafstand van het gezellige centrum van Nunspeet.

Tijdens een verblijf in deze accommodatie hebben vakantiegangers genoten van meerdere facetten die hun ervaring onvergetelijk maakten. De ontvangsthal maakte een geweldige eerste indruk, terwijl de vriendelijkheid van het personeel door velen gewaardeerd werd. Velen vonden het ontbijt een ontspannen start van de dag. De aanwezigheid van een inpandig zwembad en de nabijheid van de Veluwe boden uitstekende mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten in de buitenlucht. Het terras, met zijn prachtige uitzicht, goede bediening en rustgevende fontein, werd als een hoogtepunt beschouwd. Speciale evenementen, zoals het Kerstfeest van 2024, werden ervaren als een grote verwennerij, dankzij het ontzettend aardige personeel en de passende muziek.

• Lobby

Vennenpad 5, 8072 PX

7.6GoedScore uit 3016 reviews

Gemiste kansen
Door Somsen op 19-05-2025

Van onze dochter een weekende cadeau gekregen vanwege ons 25 jarig huwelijk, helaas , ondanks mijn dochter meermaals heeft aangegeven om iets leuks te organiseren, helemaal niets gebeurd. Super mooie omgeving. Kamer was op zich goed( tapijttegels zijn aan vervanging toe),wel gehorig, niet echt schoon, vooral de badkamer was nog stoffig. Horeca was goed, alleen loopt daar een flapdrol van een manager rond, hij kwam ons belerend vertellen dat op ons bestelde kaasplankje , iets van Belgisch, Frans en Zwitserse kaas lag..( woord restaurant manager niet waardig) en een belediging voor al het bedienend personeel.

Tegenvaller
Door Saskia op 04-02-2025
Zakelijk gereisd

Meer dan teleurstellend. Slechte hygiëne in badkamer, geen koffie/thee-mogelijkheden op kamer. Ontbijt was waardeloos. Geen ontbijtbuffet, want “daarvoor hebben we nu te weinig gasten”. Zelfs het koffiezetapparaat stond uit. De eerste dag stonden er nog wat dingen op een tafeltje, tweede dag zelfs dat niet. Totaal niks vers bij ontbijt, brood uitgedroogd, geen scrambled eggs of bacon, geen versgesneden fruit. Bij opmerking hierover liep serveerster weg zonder een woord te zeggen. Laatste keer hier.

Welkom Gevoeld
Door Titia Kremer op 24-01-2025

Het verblijf met mijn zus en schoonzus heeft geleidt tot heerlijk samenzijn. De ontvangsthal maakt indruk, de vriendelijkheid van het personeel. Het ontbijt; ontspannen de dag beginnen. Het aanbod van het inpandige zwembad en de mogelijkheden om op de Veluwe te vertoeven; het smaakt naar meer.

MET RELATIES SAMENZIJN.
Door Titia Kremer op 24-01-2025
Alleen gereisd

Het Terras is geweldig. Het uitzicht, de bediening, de fontein ondersteunt de sfeer van rust.

Zoals ieder jaar erg gezellig en sfeervol
Door Margreeth Dodenbier op 27-12-2024

Kerstfeest 2024 was weer geweldig. Van A tot Z een grote verwennerij met ontzettend aardig personeel en ambiance. Muziek was zeer gepast tijdens de kerst. Bedankt voor een fijne kerst 2024

Weekendje Vennendal
Door Monique van Zijtveld op 26-10-2024

Gezellig hotel in een prachtige omgeving.
De hotelkamer is prima en charmant ingericht.
Jammer dat er geen douchedeur/kabine is. Na het douchen is de badkamervloer zeiknat. Omdat er geen verwarming in de badkamer is, duurt het ook lang voordat het droog is. Een verbeterpunt! Dat er geen mogelijkheid is om koffie/thee te drinken op de kamer, is echt verkeerde zuinigheid!
Het personeel is zeer vriendelijk. We hadden een arrangement inclusief ontbijt/avondeten. Ontbijt prima, voldoende keuze en alles werd steeds aangevuld. Diner: voor- en nagerecht smakelijk en voldoende keus. T.a.v. het hoofdgerecht zijn we minder positief: lauw en weinig smaak. Ook onvoldoende keuze: 2x vegetarisch, 2x witvis, 1x kalkoen, 1x varkenshaasje. Geen biefstuk, entrecote, hamburger oid. Jammer!
Verder wel heerlijk genoten en ontspannen.