Over Fletcher Hotel Restaurant Victoria - Hoenderloo
Overnachten in Nederland in Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo. Hier vind je een binnen- en buitenzwembad, bowlingbaan en een tennisbaan. Verwacht niet teveel van de kamers, die zijn gedateerd en gehorig. Het ontbijtbuffet is goed, maar wel druk. Het hotel ligt in een mooie omgeving om te fietsen en op 20 minuten rijden van Apeldoorn.
Vakantiegangers genieten van de prachtige ligging midden in de bossen, ideaal voor een rustige ontsnapping. Ze waarderen de frisse bossengeuren en het stralende landschap dat het verblijf extra speciaal maakt. De kamers worden vaak als zeer ruim, netjes en goed onderhouden beschreven. Het ontbijt krijgt lovende woorden, het is een waar feestje voor de zintuigen. Zelfs bij korte verblijven brengt de sfeer een gezellige vibe en herinneringen die nog lang blijven hangen. De diverse Engelstalige medewerkers zorgen soms voor verwarring, maar dat wordt snel vergeten door de rust en de natuurlijke omgeving. Het is duidelijk dat veel reizigers hier vooral genieten van de rust en de fraaie natuur, klaar voor nieuwe zomer- of wintervakanties.
Airconditioning
Visa
Mastercard
Adresgegevens | 80 Woeste Hoefweg 80, 7351 TP |
Fletcher Hotel Restaurant Victoria - Hoenderloo
Tijdens ons verblijf met kerst werd ik ernstig ziek en ben na doorverwijzing via de receptie uiteindelijk een week in het ziekenhuis opgenomen. Mijn man heeft diezelfde dag nog contact opgenomen met het hotel om de situatie uit te leggen en gevraagd de resterende overnachting te verplaatsen. Dit werd geweigerd. Vanuit het hotel is daarna geen enkele betrokkenheid of opvolging getoond. Een kille en teleurstellende ervaring, zeker gezien de ernst van de situatie.
De feiten: direct bij aankomst Fletcher Hoenderloo twee gereserveerde kamers voor twee nachten betaald. Een van de kamers was een zwaar berookte kamer, waarbij duidelijk was dat even luchten het probleem niet zou oplossen. Na melden bij de receptie bleken de mogelijkheden te bestaan uit accepteren of vertrekken. Hulp bij zoeken naar een alternatief werd niet geboden, voor teruggave van het betaalde moest maar een email worden gestuurd want directe terugbetaling was ‘niet volgens het protocol'.
Daar sta je dan als Fletchervriend....
Na een e-mail aan Fletcher NL duurt het nog ruim een week voordat het betaalde (zonder de noodzakelijk gemaakte onkosten) wordt teruggestort.
Na alle negatieve beoordelingen waren we enigszins bevreesd wat we aan zouden treffen.
Nu het overtrof dus onze verwachtingen. We zaten in een zeer ruime kamer die zeer netjes en goed onderhouden was. Het ontbijtbuffet was meer dan uitstekend.
De ligging is mooi midden in de bossen, we hebben hier niet echt lang van kunnen genieten daar we maar 1 nacht verbleven op doorreis.
We hebben geen gebruik gemaakt van de sauna en/of het zwembad dus daar kunnen we niet over oordelen.
Het Hotel complex heeft veel achterstallig onderhoud. We hadden een kamer op de eerste verdieping in een gebouwtje op het terrein. Alles oud en versleten daar. Douchescherm zat onder de schimmel, in bad zat een vlek. Spinrag aan het systeemplafond, vieze vloerbedekking en sleets meubilair en deuren. Het bed lag wel goed en de radiatoren deden het! Bij een 4-sterrenhotel zou je op z’n minst koffie en thee op de kamer verwachten, maar nee. Dit moest je bijkopen (5 euro), kreeg je een waterkoker en twee zakjes oploskoffie/theezakjes Wel zelf ophalen in het hoofdgebouw! Voor het ontbijt konden we alleen nog tussen 10u-11u terecht ivm de drukte. Jammer want toen was het meeste op en werd niet aangevuld. De omgeving is prachtig maar naar Fletcher Victoria gaan we niet weer terug.
Eten goed verzorgd. Prachtige omgeving, geschikt voor fietsen en wandelen. Personeel vriendelijk.
Hotel: Kamer vies, vuile vloerbedekking, schimmel in de kozijnen en bad en douchebak. Gammele en gevaarlijke wenteltrap. Zwemaccomidatie vuil en achterhaald. Sauna gevaarlijk. De bankjes schuiven weg in de saunacabine, kon me ternauwernood vastgrijpen aan de rand, enkel schoot tussen de randen.
Dit allemaal doorgegeven aan receptie die verbaast kijken of het allemaal nieuw is wat ze horen.
Verbazingwekkend dat er met de feedback die doorklinkt in de reviews al jaren niets gedaan is.