De Midden Veluwe

Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Palmenhuizerweg 1, 6732 EH |
De Midden Veluwe
Wat een fijne camping. Vriendelijke ontvangst, kampeerplek was ruim en mochten zelf een plekje kiezen. Sanitair was keurig en schoon. Heerlijke frietjes gegeten uit het snackbarretje alles zag er verzorgd en mooi uit. Omgeving prachtig. Aanrader!
Mega fijne gezellige camping voor iedereen, horeca super voor elkaar. Sanitaire voorzieningen top schoon, hele vriendelijke eigenaren
Top camping. Sanitair zeer schoon, af en toe nog schoner dan thuis! Werd zeer snel geholpen, kwam op vrijdag aan en werd zaterdag al goed geholpen door een jonge hard werkende werknemer met blauwe jas. Camping was heel schoon en goede recreatie.
We hadden zo'n zin in een rustig weekje op de Veluwe. We werden ook heel hartelijk ontvangen door een vriendelijke jongedame. Maar daarna bleek onze rust ons niet gegeven. De hele tijd door herrie van een bladblazer en keiharde muziek van de buren.
Ons chalet was slecht onderhouden en ronduit vies.
Bij de receptie zit een oud en chagrijnig product die je af snauwt en aankijkt van niets aan mij vragen want het is me allemaal teveel! Geen visitekaartje voor je camping.
Nee voor ons niet voor herhaling vatbaar. Jammer!
Wij staan hier al 38 jaar het is een geweldig camping waar veel word gedaan.
Jack de eigenaar doet het zo goed werkt altijd zelf hard mee op de camp
Vorige week in de warmte reed hij in een aanhangwagen langs het strand met muziek 3uur lang petje af voor hem met die hitte iedereen vond het geweldig dat hij dit deed
En zo doet hij nog veel meer.
Echt een aanrader deze camping voor jong en oud
Wij zijn er altijd heel blij!!