Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Bathmenseweg 7, 7216 PB |
Landal De Vlinderhoeve
Park ligt mooi om uitstapjes te maken, zeker op fiets. Bungalows zijn niet slecht en liggen soms aan vijvers. We zaten in een mooi gelegen lodge echter zonder airco waardoor temperaturen opliepen tot boven de 30 gr., De meeste lodges hebben airco maar dat lees je niet bij het boeken. Elke ochtend ook een paar uur gekrijs van kraaiachtigen waardoor nachtrust waardeloos was. De slaapkamers zijn erg klein en benauwd. Kortom houd hier rekening mee.
We kwamen naar dit park omdat het vuurwerk vrij zou zijn.Tot mijn grote verbazing werd er door bewoners van wat andere huisjes gewoon vuurwerk af gestoken.Met als resultaat een hele bange hond.Ook de schoonmaak liet te wensen over. Jammer heb altijd prima ervaringen gehad bij Landal
Vervolg vorige rivieuw.
Bij deze wil ik nog graag de meneer die mij zomaar zijn jas aanbood bedanken terwijl ik daar op de grond lag, tevens de mevr van de receptie met het zwarte haar (en bril) laten weten dat ik haar zorgen en begeleiding als erg fijn heb ervaren van het begin tot het einde is ze bij me gebleven en ontzettend rustig, kundig, en super lief was.
Nog graag iets wat ik wil vermelden toen we enkele dagen thuis waren werd er een prachtige grote bos bloemen bezorgd met als afzender De Vlinderhoeve, met als wens een groet en van harte beterschap, dit is zo als het park is, betrokken en er voor de mens..Ga zo door..het ga jullie goed.
Wij groeten jullie en onze dank is groot.
Fan Hendriks.
Wim en Adrie Louter.
Midweek 8tm12 september verbleven wij( broers zussen en aangetrouwden) op vakantiepark De Vlinderhoeve in huisje 524 voor 8 personen, een ontzettend fijn en praktisch huis, veel licht door de ramen waardoor je een prachtig uitzicht kreeg. Het huisje hebben we keurig aangetroffen, alleen hadden we twee technische problemen een met een losse wc deksel, en een met een losse douchewand( waardoor een van de dames is gevallen , gelukkig geen nare gevolgen) maar wel gelijk dezelfde ochtend bij het melden werd gemaakt, klasse.
Het park op zich is heerlijk rustig, schoon, rondom grote prachtige bomen en mooie begroeiing van planten en struiken.
We hebben een fijn en mooie midweek gehad, alleen hadden we nog graag een fietstocht gemaakt, maar bij het begin van de tocht is ondertekende gevallen met de fiets voor de receptie, met gevolg met ambulance naar ziekenhuis gebracht daar constateerden ze 2 gebroken ribben.
Ruim opgezet park. Moderne huisjes met 2 eigen parkeerplaatsen. Airco.
Huisjes zijn vrij nieuw. Jammer dat er al veel gebruikssporen zijn.
Zoals iemand hieronder ook schreef; het is hoe de vorige vakantiegangers zijn omgegaan met de huisjes.
Vriendelijke medewerkers. Snackbar.
Centraal gelegen.
Wij zijn weer erg tevreden over Landal.
Het huisje was vies. Op de vloeren lagen nog allemaal kruimels. Op de tafel zaten plakkerige kringen van glazen. Ook de douche was niet goed schoongemaakt.
Zonder airco was het bloedheet in het huisje. Gelukkig hadden we een airco, maar niet alle huisjes hebben dit.
Mensen liepen met hun honden ongegeneerd vlak langs onze ramen van de vakantiewoning.