De Heerlickheijd van Ermelo

We hebben de beste aanbieders voor De Heerlickheijd van Ermelo voor je op een rij gezet:
Over De Heerlickheijd van Ermelo
Hotel De Heerlickheijd te Ermelo is een fijne plek om tot rust te komen bij het Veluwemeer. De kamers zijn ruim en schoon. In het ruime wellnessgedeelte kun je echt ontspannen. Ook zit er een goed restaurant in het hotel. Tip is om te picknicken of barbecueën in de Franse tuinen van het hotel. Een leuk uitstapje is het dolfinarium in Harderwijk.
Vakantiegangers hebben duidelijk genoten van hun tijd in deze accommodatie, waar ze konden smullen van goed eten en drinken in een gezellige ambiance. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel viel in de smaak, net als de comfortabele kamers. Het wellness aanbod, met onder meer sauna's en een Turks stoombad, werd zeer gewaardeerd. Bovendien bood de mooie omgeving volop kansen voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Een excursie naar paleis het Loo bleek een ware aanrader. Kortom, deze plek biedt een mix van gastvrijheid, comfort en activiteiten die vakantiegangers zeker kunnen bekoren.
Landgoedhotel Villa Vennendal
Minibar
adults-only-hotel: true
Adresgegevens | Staringlaan 1, 3852 LA |
De Heerlickheijd van Ermelo
We hebben hier genoten van een 5 daags all onclusive arrangement. In een woord: super. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, een mooie kamer, goed eten en drinken ken, een gezellige ambiance. Ook hebben we genoten van de wellness faciliteiten (70- en 90 graden sauna, Turks stoombad, bubbelbad bad, etcetera., etcetera. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Inbegrepen was ook een excursie naar paleis het Loo. Een aanrader!
Gezellig thee en taartjesop het overdekte terras, met onze 2 kleine honden, dachten we. Eh… nee!
Meteen al geen fietsenstalling te ontdekken (let wel: Veluwe is fietsersparadijs). Slechts een plekje voor huurfietsen met 2 borden erbij: VERBODEN fietsen te plaatsen. Op weg naar het terras werden we tegengehouden door een chagrijnig personeelslid: honden VERBODEN op overdekt terras. We werden verwezen naar een terrasje zover mogelijk bij het restaurant vandaan. Eenmaal daar GEEN bediening (was niets over gezegd!). Consumpties bleken we ZELF te moeten halen. Om 16.00 uur (theetijd) GEEN taartje meer te krijgen! Met kunst- en vliegwerk konden we toch een soort dessert uit de keuken krijgen wat voor taart kon doorgaan.
Bij ‘t weggaan zagen we tot onze grote verbazing een parkeerautomaat. Men moet fors BETALEN voor parkeren op een immens groot parkeerterrein in buitengebied van Ermelo. Warm welkom? Helaas ver te zoeken. Eens en nooit meer.
Afrader!
Het voelt totaal niet als een gastvrij hotel. Betalen om te parkeren, gedateerde kamers (overigens wel schoon), betalen voor de sauna.
Horeca ronduit slecht, lang wachten, onaardig personeel, hele avond kijk je tegen volle tafels aan, eten redelijk.
We hebben aangegeven dat we lang moesten wachten kregen gratis koffie maar personeel bleef onaardig.
Niet doen als je je verheugd op een lekker nachtje weg.

De Heerlickheijd van Ermelo
Zeer slecht oud en onhygiënisch! Eten slecht en rauw, zwembad niet bruikbaar door zwemlessen voor kinderen met instructeur.
Kamers vies en badkamer onbruikbaar wegens oppervlakte!
Slechtste hotel ooit!
Personeel onbekwaam en onbeschoft!
Verjaardag weekend en na 1 dag vertrokken!!!
Gewoon een goed hotel met super aardig en enthousiast personeel. Het eten is goed gebruik zwembad prima alleen de kamers zijn wel wat gedateerd. Maar wij hebben het hier 3 dagen heel goed gehad.
Van te voren de, slechte, recensies gezien. Na mijn verblijf van drie nachten in dit hotel, begrijp ik werkelijk waar niet waar deze vandaan komen. Niets van dit alles. De medewerkers waren zeer vriendelijk, de kamer netjes en schoon en het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. Natuurlijk is er die 7,50 euro parkeergeld per dag wat ik ook erg jammer vind en buitensporig. Dat was wat mij betreft het enige minpunt. Wij hebben onze overnachtingen zeer gewaardeerd.