Laagste prijsgarantie

• Tafeltennis

Drieerweg, 104, 3852 MC

Camping Kriemelberg Bushcamp

8.7FantastischScore uit 281 reviews

Alle ingrediënten voor een prettig verblijf
Door Arjen Verboom op 16-10-2024

Wij zijn een periode verbleven in één van de huisjes 'De Dageraad'. Wat een leuke plekjes. Gezellige camping. Erg mooie natuur. Super eigenaren. Fijn personeel. Erg prettige atmosfeer op de camping.
De camping ligt direct aan één van de meest uitgestrekte bossen. De ligging van de huisjes en kampeerplekken is praktisch en natuurlijk ingericht. De Dageraad als huisje is ruim, praktisch en ontspannen. Alles wat aanwezig moet zijn, is er. De palletkachel kan dienen voor extra warmte wanneer er koele dagen zijn. Huisjes zijn leuk ingericht.
Zeker een aanrader op alle gebieden!

Aan te raden
Door Judith op 09-10-2024

Wij hadden dit jaar hier een seizoensplek. Het is een rustige camping op een mooie bosrijke locatie. Voor ons ideaal.
Heel vriendelijk personeel, schoon sanitair, we hebben echt genoten!!

Gastvrij & Genieten
Door Petra Dorst op 25-09-2024
Alleen gereisd

Het is een goed onderhouden camping met mooie ligging in het bos. Vriendelijke ontvangst.

Familieweekend
Door Esther vd Boom op 24-09-2024

Voor onze trouwdag hadden mijn man en ik onze kinderen en hun gezinnen en mijn zusje met man en kinderen uitgenodigd voor een gezellig familieweekend. Nou het was geweldig, het kwam natuurlijk door de fantastische mensen en de super leuk georganiseerde activiteiten maar het huis was écht ook geweldig, een zeer sfeervolle inrichting, van alle gemakken voorzien en elk stel had een eigen slaapkamer. Lekker dichtbij de natuur waardoor we ondanks dat het kort was ook nog hebben gewandeld en hardgelopen. Echt een aanrader

September verblijf
Door Paul op 16-09-2024

Geweldige camping, een heel mooie ligging, ook de plaatsen waren mooi gesitueerd op de berk. Sanitair perfect. Receptie perfect. Als je iets wilde veranderen dan was dat geen probleem! Alleen de nachtverlichting zou wat meer mogen. Je kunt verdwalen. Mogelijkheid is om verlichting aan te laten gaan zodra je in de buurt komt, want mocht er wat gebeuren dan is het lastig zoeken.

Succes
Door Marjet op 09-09-2024

Onze 1e kampeer ervaring. Vooraf al op de camping wezen kijken en toen gelijk fijn gesprek en goed advies. Uiteindelijk gestaan op de eik, fijn speeltuintje voor de kids voor de deur, mooi en schoon sanitair gebouw om de hoek. Kinderen hebben enorm genoten van het Baken team. Het was een succes! Onze kinderen hoeven niet meer naar het Gardameer dit was veel leuker 😉
De omgeving hebben wij niet heel veel van gezien, want de kids waren bij het animatie team en de vriendjes van de camping. Een paar keer gevaren op het Veluwemeer, heerlijk!