Laagste prijsgarantie
Capfun De Rotonde Top Banner Image

7.5GoedScore uit

Over Capfun De Rotonde

Tussen de glijbanen, de wipeoutbaan en het fantastische weer, hebben vakantiegangers onvergetelijke momenten beleefd op Capfun. Vooral de animatie viel in de smaak; deze was geweldig en heel leuk met de kinderen, waardoor er genoeg te doen was. Ondanks enkele kleine kanttekeningen, zoals de bedden die niet top waren, bleek het mooie weer een must voor een super tijd. Capfun werd zelfs een echte aanrader genoemd, dankzij de vele outdoor activiteiten en het enthousiasme van het animatieteam. Dit bewijst maar weer dat, mits de zon schijnt, Capfun dé plek is voor een familievakantie vol plezier en avontuur.

Telefoonnummer

• Kinderzwembad

7.5GoedScore uit 224 reviews

Verchrikkelijk
Door Peet op 03-03-2025

Het zijn verschrikkelijke mensen .hebben geen pardon .proberen overal wat uit te slaan .nooit meer zal t ook bij iedereen afraden.

Issue Na Issue
Door Nick op 25-08-2024

Het concept "fun" begint na een week wel een beetje op te raken. We zijn er net een paar dagen. Bij binnekomens alles vies wc onder de poep, radiator onder de stof, missende glazen, materialen  die stuk zijn zoals bezem en hor. Schimmel in de pannen en op de gordijnen.
Zelf maar op de eerste vakantiedag grote schoonmaak houden.
Kids meegedaan aan de schuimparty waarna zij willen douchen. Blijkt nu dat we ook geen warm water meer hebben. 80L Boiler voor 6pers huisje terwijl we met zijn 4tjes zijn.
Wij betalen een hoop geld om tot rust te komen terwijl we de eerste week alleen maar issues hebben. Doei eerste week vakantie.
Uiteindelijk laatste weekje beetje kunnen genieten, stond bijna op het punt naar huis te gaan.

Waardeloos
Door Sgd op 19-08-2024

Hier hoef je niet heen tis alllemaal lawaai je zit meteen bij de grote weg .binnen zwembad is er niet ,huisjes zijn niet schoon.en je krijgt weinig informatie als je je meld. Veel geld betalen en weinig voor terug.

Capfun De Rotonde

Eens maar niet meer zeker niet met tieners .
Door Jennifer op 18-08-2024

We hebben er met z'n 6en een leuke week van gemaakt maar voor de 2 tieners (13 en 14 ) was er op het zwemmen na vrij weinig te doen en toen er iets georganiseerd werd voor "teens only " let op met teens ony bedoelden ze alles vanaf 10 jaar 🙈 en daar werd niet zo nauw naar gekeken moest je daar nog eens apart 25 euro per kind voor betalen , daarvoor kregen ze 4 stukjes vlees wat stokbrood salade en een beker warme limonade. Voor jongere kinderen was er genoeg . Glijbanen is totaal geen toezicht of het personeel spreekt geen Nederlands. Ook het huisje was niet wat er geboekt is amper aankleed/loopruimte in de slaapkamers (mijn man slaapt met zuurstof die kon ik amper kwijt daar ) en er zouden 2 badruimtes in zitten dat was niet het geval . Verder hebben we er het beste van gemaakt maar voor ons eens maar niet meer bij capfun .

Top vakantie
Door Anneloes op 12-08-2024

We zijn net terug van een fantastische vakantie! We hebben prachtig weer gehad waardoor we echt van alle glijbanen en de wipeoutbaan konden genieten. De animatie op het park is geweldig en heel leuk met de kinderen. Genoeg te doen.
Kleine kanttekeningen: de bedden zijn niet top. En ik vind de bij de wipeoutbaan dat we te veel mensen op mogen. Denk als dit wat gestructureerder verloopt dat het voor jong en oud nog leuker is.
Verder echt een aanrader! Super tijd gehad.
Denk wel dat het mooie weer op deze camping een must is. Er is geen binnenzwembad of binnenspeelplaats.

Toppers
Door Daniëlle op 30-07-2024

Het was een top week! Super leuke en toffe animatie voor iedereen. Super vriendelijk en heel gastvrij! Mijn kinderen hebben genoten, en wij dus ook.