Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Capfun Het Eibernest
Vakantiepark Eibernest is gelegen in Eibergen, in de prachtige, bosrijke Achterhoek. Dit leuke, rustig gelegen park is ideaal voor families die op zoek zijn naar comfort, ruimte en vakantieplezier. Het waterpark van Capfun het Eibernest bestaat uit mooie verwarmde zwembaden met waterspeeltoestel. Daredevils kunnen veel fun beleven in de gave Spacebowl en double slide glijbanen! Voor de sportievelingen is er genoeg te doen op het park. Er is bijvoorbeeld een midgetgolfbaan een tafeltennistafel, een multisport gebied en een gave pumptrackbaan! Kinderen zullen veel speelplezier beleven in het leuke Carabouille speelkasteel! Er zijn diverse musea in de omgeving die leuk zijn voor het hele gezin, zoals het brandweermuseum in Borculo. Ook vind je verschillende leuke activiteiten en attractieparken in de buurt, zoals Avonturenpark Hellendoorn, speeltuin Megapret en kinderpretpark Julianatoren!
Vakantiegangers vinden het park leuk en gezellig, perfect voor families met kinderen. Ze waarderen de veelheid aan animatie en actieve activiteiten, waardoor iedereen zich kan vermaken. Het zwembad met glijbanen is een hit, vooral voor de kinderen van 7 en 12 jaar, die er enthousiast over zijn. Veel reizigers genieten van de rust en simpelheid, waardoor ze echt tot rust kunnen komen. De levendige sfeer en de constante animatie zorgen voor een stralende vakantiebeleving. Ondanks wat kleine drukte bij de snackbar, overheerst de positieve sfeer. Het lijkt alsof iedereen er een herinnering aan overhoudt die nog lang een glimlach op het gezicht tovert. Het voelt alsof je zomaar in een mooie, zonnige dag terecht bent gekomen.
Fietsverhuur
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Kerkdijk 1, 7152 DB |
Website | Capfun Het Eibernest |
Capfun Het Eibernest
Vreemd dat mijn minpunten niet zijn gepubliceerd, doet mij toch twijfelen aan al die positieve reacties!
Als iets goed is mag het gezegd worden maar een aantal minpunten waren er ook zeker.
Lange lange rijen bij de snackbar wat niet nodig was. Gewoon door knallen en niet patatje voor patatje balken, dat is zinloos.
Zwembad veel te vol, was een mierennest.
Er kan ook niks te drinken worden gehaald in het zwembad erg vervelend.
Animatie was amper te zien overdags, viel enorm tegen.
Leuk, vrij eenvoudig park maar genoeg te doen voor de kinderen. Veel animatie en voor ieder wat wils. Wij zijn fan!
Heel leuk voor kinderen, we zijn helemaal tot rust gekomen, basic maar meer heb je niet nodig heel veel animatie e.d.
Leuke camping met veel animatie voor de kinderen. Animatieteam doet het ook erg leuk.
Mooi zwembad met veel glijbanen me jongens van 7 en 12 waren grote fan.
Fantastische animatie voor jong en oud. Heel veel animatie op elke dag, behalve vertrekdag op vrijdag. Geweldig zwembad met veel ruimte om te zwemmen en toffe glijbanen.
Echt perfect voor kinderen. Gaan al jaren op rij naar capfun. En nu 2e keer Eibernest. En de 3e keer Eibernest komt er waarschijnlijk ook wel. Animatie is heel goed. Zwembaden verwarmd heel fijn. Personeel is echt fantastisch. Ja zijn er gewoon heel blij mee. Was een leuke vakantie! En daar gaat het om. Ohja, ons huisje was schoongemaakt door iemand die waarschijnlijk in hotels heeft gewerkt. Zelfs het wc papiertje was mooi gemaakt haha!