Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Spoekweg 55, 7361 TM |
Alcoholvrije Camping 't Spoek
Een heerlijke camping in het bos. Grote plaatsen op kleine veldjes. Erg gezellig en rustig en sfeervol. Ideaal voor de kids. Heerlijk dat je gebruik mag maken van het zwembad van de buurcamping.
Ik heb overnacht in een trekkershut en mijn verblijf als zeer prettig ervaren. Zowel de hut als het sanitair was erg schoon. De camping ligt prachtig, midden in de natuur, en dichtbij nationale parken om te wandelen of fietsen. Er is een gemeenschappelijke ruimte om savonds te kunnen zitten met o.a. koffie- en thee faciliteiten. Ik heb er zelf geen gebruik van gemaakt maar wel fijn dat het kan. Ik raad de camping zeker aan!
Een verademing, zo'n relaxte, rustige camping en trekkershut op de Veluwe, en dat al 100 jaar! Het Team is bijzonder vriendelijk, net als de andere gasten die we ontmoetten. Er is ook een mooie mix tussen vaste staanplaatsen en kampeerders, de camping is absoluut niet eenvormig en saai. Wandelingen en fietsroutes beginnen achter de slagboom!
De camping is heerlijk rustig er heerst een relaxte sfeer, de medewerkers die wij ontmoet hebben zijn reuze aardig
de medekampeerders houden rekening met elkaar en dat is bijna uniek geworden
je kunt er prima kamperen met de tent wij hadden een zonovergoten plek, er is mooi en schoon sanitair fijne douches.
Kortom van harte aanbevolen om eens heerlijk op stap te gaan naar alcoholvrije camping t' Spoek
Al voor de 4de keer komen wij op Camping 't Spoek, waar je simpele huisjes kunt huren voor een lage prijs.
Waar je rust en ruimte vind, vogels en eekhoorns aanwezig zijn, en altijd weer nieuwe leuke mensen leert kennen.
Ja het is voor ons echt een camping waar je blijft terug komen.
Volgend jaar zijn we weer van de partij.