Laagste prijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Onderkomen
    Activiteiten

Over Landal Heideheuvel

Bij Landal Heideheuvel in Beekbergen verblijf je midden in de natuur. De kinderen vermaken zich de hele dag op onder andere de lasergamebaan, bowlingbaan en boogschietbaan, terwijl jij lekker op een terrasje in de buurt een drankje doet. Vanwege de mooie ligging van het park loop je zo het bos in voor een leuke boswandeling.

Vakantiegangers waarderen vooral de rust en ruimte van het park, ideaal voor wie wil fietsen en wandelen in de bossen. De schoonmaak van de bungalows krijgt complimenten, met een perfecte reiniging onder bedden en bank, ondanks een klein puntje op de doucheputjes. De bedden liggen super en de hoekbank zit lekker, terwijl de keuken als compleet ervaren wordt. Ook het restaurant scoort goed, ondanks gemengde gevoelens over andere faciliteiten zoals de bowlingbaan en het zwembad. Het kinderhuisje, schoon en netjes, past goed bij jonge gezinnen, ook al laat de ligging soms te wensen over. Kortom, voor vakantiegangers op zoek naar een groene oase van rust is dit park een aantrekkelijke keuze.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• Binnenzwembad

Hogebergweg 30, 7361 GS

8.6FantastischScore uit 1876 reviews

Onderkomen
    Activiteiten

De kwaliteit is de prijs niet meer waard
Door Anna op 15-04-2025

Wij komen hier al jaren meerdere keer per jaar maar dit was waarschijnlijk de laatste keer. Een van de belangrijkste redenen dat we hier regelmatig kwamen was de prijs, die een stuk lager is dan veel andere parken. We konden twee weken naar Heideheuvel voor de prijs van een week op een ander park. Maar eigenlijk is het dat niet waard. De huisjes zijn zo uitgeleefd en slecht onderhouden, dat we liever een weekje in een fijn huisje verblijven dan twee weken hier. Daarnaast vind ik het erg jammer dat het zo onpersoonlijk is. Al 12x hier geweest en nog nooit iets gehoord van 'welkom terug'. Dat doen ze op andere parken echt beter. Je voelt je als gast hier niet echt gewaardeerd. De service zien we ook al jaren achteruit gaan en klachten worden niet goed opgepakt, ook al zeggen ze dat ze ermee aan de slag gaan. Wij hebben vaak hetzelfde huisje en hebben regelmatig geconstateerd dat de problemen die wij melden niet worden verholpen. Jammer.

Service gaat achteruit. Geen antwoord op mails.
Door Ria op 30-03-2025

Wij zijn al meerdere keren op het park geweest. Nu in nr 35. Vloer was vies, vooral in de slaapkamer lagen hele plukken stof. Bedden zouden van Auping zijn. Maar ze lagen verschrikkelijk. Je lag in een kuil. Ik had speciaal omgeboekt naar deze bungalow ivm de Auping bedden. Ook.ivm rugklachten. Maar de klachten werden erger.
Aangegeven bij de receptie, maar niks mee gedaan. Op het losloopgebiedje veel bramenstruiken. Ook over het paadje. De hond zat vast in de stekels. Ook doorgegeven. Niks mee gedaan. Op mails reageren ze niet. Op mijn vraag of dit wel Aupingbedden zijn, krijg ik geen reactie. En bij de receptie doen ze er niks mee. De service op dit park is wel eens beter geweest.

Top landal park !!
Door Rio op 23-03-2025

Ruim opgezet park.
Schoonmaak bungalow was perfect ook onder bedden en bank !
Jammer waren ze het doucheputje vergeten deze was verstopt.
Melding van gedaan dat de schoonmaak dit bij iedere schoonmaak zou moeten mee doen.
Bedden super, hoekbank zat lekker.
Keuken compleet.
Lekker kunnen fietsen en wandelen in de bossen.
Zoek je rust en ruimte ga dan naar dit park.

Mooi park in de bossen.
Door M van Zijl op 01-11-2024

Mooi park, in de bossen. Hadden een kinderhuisje. Was prima schoongemaakt. Ligging (nummer 161) niet geweldig. Zo voor een paar dagen waarin we niet buiten konden zitten prima. Restaurant was goed! Bowlingbaan niet bijzonder. Het zwembad vonden we niks: klein, druk (aardig wat trappen tegen me aan gekregen), vies!! Viel erg tegen. Doe dan geen zwembad. Zo klein voor een redelijk groot park. Zijn 1x een half uur geweest en toen waren we er helemaal klaar mee.

Prachtige omgeving, de rest minder.
Door Tompoesje op 19-10-2024

Ligging park prachtig in het bos, daardoor lastig auto parkeren bij het huisje. Flink stuk rijden naar een supermarkt. Parkwinkel aanwezig maar schreeuwend duur. Personeel receptie was niet geïnteresseerd en onvriendelijk. Bij navraag op zondag over de problemen met het drinkwater kregen we antwoord dat we een brief over zouden krijgen als alles weer goed was. Nooit iets gehoord! Huisje was moeilijk warm te krijgen en erg vochtig, terwijl het niet echt koud was buiten. Vloeren waren heel vies. Bed was prima. Er stonden geurstokjes in een slaapkamer bij aankomst. Dat is een ramp als je allergisch bent voor parfum!!
Totaal niet over nagedacht, we hebben de hele week in die kamer het raam open gehad. Gelukkig hadden we die niet nodig omdat we samen waren.
Zwembad is prima zwemmen alleen badhokjes veel te klein. Met rollator is bad slecht bereikbaar alles is smal. Kleedkamer was vaak erg vies.

Top personeel
Door Ad op 03-09-2024

We hebben al heel veel Landal parken bezocht en steeds tot volle tevredenheid. Dit park sprong er echter nog verder bovenuit vanwege het professionele, meedenkende en vriendelijke personeel.