Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

We hebben de beste aanbieders voor Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos voor je op een rij gezet:
Over Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
De ligging
Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos ligt ideaal in de natuurrijke omgeving van Beekbergen, een sprankelende startpunt voor avonturiers en rustzoekers. Omgeven door het groen, is dit charmante hotel de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van het nationale park De Hoge Veluwe, bereikbaar binnen 20 minuten rijden. Of je nu houdt van wandelen, fietsen of gewoon genieten van de frisse buitenlucht, hier ben je aan het juiste adres. Voor wie wat verder wil kijken, is de stad Enschede met haar luchthaven binnen bereik, waardoor aankomst en vertrek naadloos verlopen.
Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos biedt een scala aan voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met 49 kamers is er altijd een warm welkom. De receptie staat klaar voor alle vragen. Ontspanning vind je in de sfeervolle tuin of je blijft actief dankzij de fietsverhuur - ideaal om de prachtige omgeving te verkennen. Voor zakelijke bijeenkomsten is er een conferentieruimte en een businesscenter beschikbaar. Het hotel is uitgerust met rolstoelvriendelijke faciliteiten, waardoor het toegankelijk is voor iedereen. Gratis parkeren op het terrein maakt aankomst met de auto zorgeloos.
In Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos kun je genieten van een verscheidenheid aan culinaire opties. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid diner, een snelle hap of een speciaal dieetmenu, het restaurant van het hotel stelt niet teleur. Er is ook een gezellige bar beschikbaar voor een drankje na een dag vol activiteiten. De mogelijkheid om halfpension te boeken, waarbij ontbijt en diner zijn inbegrepen, biedt extra gemak voor vakantiegangers die graag van tevoren alles geregeld hebben.
Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar, wat het hotel toegankelijk maakt voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Fietsliefhebbers kunnen gebruikmaken van de fietsverhuur, maar houd er rekening mee dat deze mogelijk tegen betaling is. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers spreken vol lof over de vriendelijke ontvangst en behulpzame personeel van de accommodatie. Veel waardering is er voor de schone en nette kamers, ondanks dat ze niet super groot zijn. De ligging is perfect als startpunt voor prachtige wandelingen op de Veluwe, met wandelroutes die bij de receptie verkrijgbaar zijn. Het ontbijt krijgt complimenten; het is prima in orde en voldoet aan de verwachtingen. Ook het terras is een gezellige plek voor een drankje, ondanks dat sommige vakantiegangers het wat prijzig vinden. Kortom, de accommodatie wordt gezien als een fijne uitvalsbasis voor een verkenning van de omgeving, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Landgoedhotel Villa Vennendal
In de buurt
Strand: 24000m
Adresgegevens | 520-524 Arnhemseweg 520-524, 7361 CN |
Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
Het ontvangst was goed, vriendelijke medewerkster aan de receptie. Was net begonnen. De kamer was op zich redelijk, echter in de badkamer kon je je niet fatsoenlijk bewegen. Veel zat er los, wc-bril, zeeppomjes, prullenbak, wastafel was wat je normaal in in toilet ziet.
Het eten was prima, vriendelijk personeel. Wel een nadeel dat je op kerstavond i.p.v. aardappeltjes friet wil, naar dan moest bijbetalen.
Irritatie zat wel in het volgende, dat er en personeelslid onenigheid met gasten uitgebreid besprak met andere aanwezige gasten. Dit kan dus echt niet.
Algemeen genomen was de prijs kwaliteit niet in verhouding.
Zijn wij makkelijke personen, of zijn andere personen misschien wat moeilijker? Met de vele negatieve reviews dachten we even dat we een verkeerd hotel hadden geboekt, maar niets is minder waar! Prima ligging, schone nette kamer (nee, niet super groot idd. Maar wat doe je daar behalve slapen?). Wij sliepen aan de voorzijde (kamer 101), en je hoorde idd de auto's. Maar wij hebben dit niet als heel storend ervaren... Wandelroutes beschikbaar bij de receptie, startpunt op loopjes afstand. Ontbijt was prima in orde, niets op aan te merken. Vriendelijk personeel, en behulpzaam! We komen zeker nog een keer terug, als startpunt voor onze wandelingen op de prachtige Veluwe!
Met mijn zus 2 daagjes geweest ,leuk personeel hartelijk ontvangen door een gezellige receptionist.
Het ontbijt was druk maar alles was er .
Drankje en borrelhapje gedaan op het terras super gezellig,maar wel wat prijzig we blijven hollanders .
Al met al super 2 dagen gehad in en om het hotel .

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
Kamers waren schoon.Eten was hier kut. We moesten ergens anders gaan eten want er was onvoldoende personeel. Sluit die tent dan als je in een hotel niet kunt eten.
Na zoveel negatieve rewievs te hebben gelezen moet ik toch echt zeggen dat ik mij daar totaal niet in kan vinden.
Oké, bij aankomst was de parkeerplaats inderdaad helemaal vol.
De ontvangst bij de receptie was vriendelijk en uitgebreid.
Wij kregen kamer 119 de cofortkamer 20m.
Prachtige grote kamer met grote douche en meer dan genoeg ruimte voor het toilet.
De wasbak was inderdaad klein maar waar gebruik je deze anders voor dan handen wassen en tanden poetsen?
Alles was netjes, schoon en nieuw.
Ontbijt was voor de 3 sterren voldoende. Om 8.00 was alles nog aangevuld en vers.
Dat het hotel aan een drukke doorgaande weg ligt had men van te voren kunnen zien dus daar kun je niet over klagen.
Wij sliepen door de warmte met de ramen open en de waaier die op de kamer stond aan. Totaal geen last van het verkeer ook al was onze kamer aan de straatkant. Totaal geen reden voor een slechte review.
Badkamer is aan de kleine kant, kamer is verder prima. Aardig personeel, gezellig restaurant en terras.