Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Bos: 100m
Restaurant: 50m
Adresgegevens | Eskesweg 1, 7121 LZ |
Lansbulten
Keurig netjes en schoon, fijne plaatsen aan t water om te vissen, vriendelijke eigenaren.
Gemoedelijke en rustige camping. Dit jaar 3 weken gestaan (al was ik zelf aan het werk). Vrouw en kinderen hebben zich goed vermaakt. Gastvrijheid is zeker iets wat men hier kent. Zeker een aanrader en wij komen ook zeker weer eens terug!
Fijne verzorgde en gemoedelijke camping! Medewerkers zijn erg vriendelijk en nemen de tijd voor je. Wij zijn na 1 nacht naar een andere plek gegaan i.v.m. betere vis mogelijkheden, dit was voor hun geen enkel probleem. Ze denken graag met je mee. Ook waren ze meelevend toen wij bij aankomst direct weer weg moesten, i.v.m. privé omstandigheden. De caravan mochten we eerder dan 14 uur op de plaats zetten en de betaling kwam later wel.
Heel sociaal.
Mooi schoon sanitair. Ruime plaatsen.
Buiten de camping zit restaurant Karpermeer, waar je prima kan eten.
De camping is zeker de moeite waard om weer eens terug te gaan!
We hebben hier een weekend gestaan met de caravan en we hebben ontzettend genoten. Een gemoedelijke camping met vriendelijk personeel en het sanitair is super schoon. De kampeerplekken zijn ruim opgezet en de camping is netjes verzorgd. Wij gaan hier veel vaker naar toe.
We hebben t reuze na onze zin gehad, keurige camping, uitstekend verzorgde sanitair, alsmede flinke plaatsen. Fijn nieuw zwembad met flinke trap om in t water te gaan, ideaal. Vriendelijke eigenaren, tijd voor een praatje en luisterend oor. Om te fietsen en op tijd een terrasje te pakken of s avonds "vertier"te hebben is dit een ideaal liggende camping, kleine 2 km van centrum Aalten.
Prachtige groene omgeving.