Over Bungalowpark It Wiid
In Bungalowpark It Wiid kom je tot rust in eigen land. De bungalows zijn schoon en van alle gemakken voorzien. Zo heb je bij sommige bungalows een jacuzzi en sauna. Hier verblijf je ook met een grote groep. De bungalows liggen aan het water in Nationaal Park de Alde Feanen. Het huren van een sloep is een aanrader. Op 25 kilometer van Drachten.
Vakantiegangers genieten van de rustige ligging aan het water, waar je heerlijk relaxed kunt vissen en de rust voelt door het kabbelende water. De huisjes zijn in goede staat, met een schitterend uitzicht en een nette, ruime keuken waar je samen gezellige maaltijden klaarmaakt. Het comfort van dubbele vaatwassers, fijne bedden en leuke extra’s zoals de buitenspa en sauna zorgen voor veel plezier. De parkomgeving straalt rust en natuur uit, perfect voor mooie fiets- en wandeltochten. Vooral de gezellige sfeer, het mooie uitzicht en de voldoende faciliteiten maken dat vakantiegangers zich meteen thuis voelen. Het voelt als een plek waar herinneringen worden gemaakt en de zon altijd lijkt te schijnen op dat stille water.
Telefoonnummer | +31383856300 |
Jacuzzi
Buitenzwembad
Waterfietsen
Bungalowpark It Wiid
Met een vriendengroep verbleven wij in huisje 625. Het inchecken met de sleutelkluis was probleemloos. Dienstverlening vooraf was duidelijk. Per mail voldoende informatie ontvangen. Bungalowpark is groot, veel huisjes aan het water (met steiger).
Huisje was in goede staat, de keuken is fantastisch. Eettafel met 10 stoelen maar het zitgedeelte (L bank) is minder berekend op 10 personen. Bedden zijn aan de zachte kant maar heerlijk geslapen. Douche/wc boven is aan de kleine kant. Badkamer beneden is ruim, toilet apart is fijn.
Mooi en net park ligging van de huisjes mooi aan het water met een heel mooi uitzicht, de koekenpannen waren door het veelvoudig gebruik in de vaatwasser wel aan vervanging toe maar voor de rest niks te klagen en voor herhaling vatbaar.
Met ons gezelschap van 16 personen hebben we ons goed vermaakt in huisje 668/669 tijdens ons jaarlijkse familieweekend. Het huisje is van alle gemakken voorzien en met name de kinderen hebben zich goed vermaakt in de buitenspa. De meeste bedden en bedstee waren prima, alleen de tweepersoonsbedden op de verdieping waren wat zacht en uitgezakt. Het huisje heeft veel gemakken zoals een dubbele vaatwasser in een ruime keuken, een sauna en maar liefst 4 douches. Het was wel fijn geweest als er op de verdieping ook een wc was geweest vooral voor de jongere kinderen en de senioren die er 's nachts nog eens uit moeten. Al met al hebben we ons goed vermaakt en zullen we zeker overwegen hier terug te komen. Voor de jongste kinderen zijn er geen traphekjes en de locatie aan het water levert ook wat gevaar op. vandaar een lager cijfer voor kind vriendelijkheid.
We hadden een midweek geboekt met een bungalow aan het water (alle huisjes zijn gelegen aan het water trouwens) dit om de mogelijkheid te hebben om te vissen met de bungalow zeer dicht bij. Het verblijf was geweldig met vrij uitzicht op het grote water. De bungalow 427 was prima gelegen en keurig netjes verzorgd, de badkamer en toilet waren volgens mij vrij nieuw. Er waren toch wat minpuntjes nl. sommige verlichting werkte niet, buitenverlichting, licht afzuigkap. ed. ook de matrassen waren schuin ingezakt, dus je rolde er bijna uit als je niet oplet. Maar in het algemeen was het uitstekend vertoeven. Ook tussendoor mooie fiets tochten gemaakt en lekker gewandeld in de schitterende natuur. Prima.......
De bungalow is absoluut niet geschikt voor 6 volwassenen. Qua grote zouden we zeggen 4 personen en een schuurtje voor de fietsen wordt gemist en is voor de volgende keer een min punt.
AANRADER.
Prima bungalow, schoon, verzorgd en van alle gemakken voorzien. Zeer compleet.
Goede bedden en een goede douche. Zeer verzorgd en schoon park.
Enkele tips om het nog beter te maken. In de badkamer een betere verlichting (scheren) en een goede afzuiginstallatie. Aan de achterkant een buitenverlichting.