Molecaten Park 't Hout

We hebben de beste aanbieders voor Molecaten Park 't Hout voor je op een rij gezet:
Landgoed Eysingastate
Buitenzwembad
Tafeltennis
Adresgegevens | Duerswaldmer Wei 11, 9243 KA |
Molecaten Park 't Hout
Hele leuke kinder faciliteiten, als je de animatie niet meerekent.
Animatie is echt verschrikkelijk, ongemotiveerd en totaal niet ervaren. Staan er bij omdat het 'moet' dit was vroeger wel anders.
Vroeger was dat perfect hele dag activiteiten voor jong en oud.
Zeer nette verzorgde camping. Op pad met onze eigen caravan voor een week. Sanitair was erg netjes. De animatie was ook erg leuk voor de kids. Ook was er erg veel voor de kids om te spelen. Wij hebben genoten!
Ruim opgezet park waar genoeg te doen is voor de kinderen.
Zwembad water is (te) koud en er is geen toezicht. Flippies is voor de jongere kinderen een feest. Veel vaste standplaats houders die een bepaalde sfeer op het park creëeren. Er wordt veel en hard met e-steps e.d. over het park gereden. Wat in mijn beleving tot gevaarlijke situaties kan leiden, vooral met jonge kinderen. Ons chalet op veldje hazenleger was niet wat we hadden gehoopt. Schimmel in de douche en slaapkamers. Chalet lag volledig in de schaduw, geen moment van de dag zon. Prijs/kwaliteit uit balans. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt maar wij vonden het niet geweldig.

Molecaten Park 't Hout
‘t Hout is een leuke camping met veel faciliteiten voor kinderen. Nu voor de tweede keer bezocht. Prachtige speeltuin en heel leuk zwembad. Ook chalet Lavendel netjes en compleet. Wel zijn een aantal zaken echt voor verbetering vatbaar, met name op gebied van veiligheid. Fietsen en elektrische steps dwars door de speeltuin zou niet toegestaan moeten worden. Zo gevaarlijk voor kleintjes, die naar een ander gedeelte van de speeltuin rennen en hiervoor het pad moeten oversteken.
Het zwembad is mooi, maar het diepe gedeelte is klein. Tijdens onze aanwezigheid was er een groepje oudere jeugd van ongeveer 18 a 20 jaar, dat vanaf de verhoogde scheiding met het peuterbad bommetjes deed in het water. De oudste jongen woog denk ik minstens honderd kilo en dat in een klein overvol zwembad vol met kinderen. Niet 1 keer, maar ging de hele middag door. Met verbazing naar gekeken. Totaal geen toezicht, ook niet bij de glijbanen.
Zwembad was ijskoud, tegels zijn verzakt, geen nooduitgang, geen toezicht behalve op drukke dagen zit er iemand met zijn rug naar het zwembad toe. Binnenspeeltuin en luchtkussens om 17 uur dicht, slechte animatie, was weinig te doen en als er wat was werden kinderen niet geholpen. Parkeren is een drama, omdat iedereen officieel zijn eigen plek heeft, maar niemand weet dit of iedereen parkeert maar gewoon ergens. Sanitaire vaak vies en koud, behalve de familiedouches, die waren lekker warm. Heel veel mensen zijn er ziek geweest, overgeven, diarree, kan geen toeval zijn.
Hebben dit aangegeven maar werd afgedaan met alles is binnen de norm, eigen risico enz. Het is het geld echt niet waard!
Een prachtig huisje met alle gemakken voorzien, een fijne douche, prima bedden en voor onze kleine meid van 2 jaar hebben we een campingbedje en een kinderstoel gehuurd zodat zij ook van alle gemakken voorzien was. Het huisje was schoon, praktisch ingedeeld en makkelijk in omgang. Toilet was netjes, de kamers waren netjes, genoeg bergruimte voor al je spullen en op het park was er genoeg te doen voor jong en oud. Prima allemaal! Fijne vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar.