Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Capfun Erkemederstrand
Op vakantie met de hond kan goed op Camping Erkemederstrand in Zeewolde. Mede dankzij de vele faciliteiten voor de hond zoals een hondendouche, een uitlaatplaats, een hondenstrand en nog meer. Voor kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma. Iets verderop ligt een groot bos waar je leuk met de hond kunt wandelen.
Een vakantie op dit park voelt soms als een onverwachte kleine avontuur. Het waterpark en het zwembad zijn echt de zonnige parels, met glijbanen en veel ruimte om te genieten. Het grote pluspunt is de kindvriendelijkheid en de mooie omgeving, perfect om lange wandelingen te maken en zandkastelen te bouwen. De huisjes maken dat je je meteen welkom voelt, ruim en vaak dicht bij het water. Voor honden is het paradijs, vrijheid en zwemmen in het meer geeft het avontuur een extra boost. Het park is keurig en alles ademt een sfeer van ontspannen plezier. Zelfs bij slecht weer blijven vakantiegangers lachen, want er is altijd wel een mooie memory om mee naar huis te nemen.
Minigolf
Adresgegevens | Erkemederweg 79, 3896 LB |
Website | Capfun Erkemederstrand |
Social media | Facebook, Instagram |
Capfun Erkemederstrand
Fijne camping en mooi waterpark. Heel vriendelijk personeel bij de receptie. Het huisje was minder schoon bij aankomst. Keuken vol vlekken en vloer was smerig. Kastjes stoffig en zanderig. Servies smerig in kastjes. Veranda zat vol dikke spinnen, waar we tijdens verblijf last van hadden. Bij het zwembad zijn te weinig stoelen, mensen staan smorgens in de rij ervoor, leggen handoek voor gehele dag, waardoor er vaak geen stoelen zijn. Glijbanen zijn er in een kleinere versie t.o.v andere capfunparken. Restaurant de Jutter kan stuk beter, menu is erg sumier en nediening had er weinig zin in. Warm water bij douche in het huisje is snel op, je kan maar kort douchen. Badmeester bij zwembadpoort vraagt elke dag naar...die bandje😂 Voor de rest was het fantastisch
Geweldig park schoon kindvriendelijk leuke attracties huisjes zijn geweldig heel erg genoten met kids
Mooi park, heerlijk wandelen over de dijk en de vele strandjes, genoeg te doen voor de kinderen. Mooi zwembad met veel glijbanen
Het huisje was vrij nieuw en al het serviesgoed was ruim voldoende. Het was een geweldig verblijf
We kregen een heel net huisje heel dichtbij het water en dichtbij een gebied waar de hond vrij mag rondlopen. Voor onze hond was het een paradijs. Ze kon heerlijk zwemmen in het meer en wij genoten mee.
De camping is heel netjes, het zwembad is fantastisch en er is heel veel te doen in de omgeving.
Wij hadden wat minder goed weer, maar we hebben ons geen moment verveeld.