Laagsteprijsgarantie
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Center Parcs De Eemhof

Omschrijving

Center Parcs De Eemhof is gelegen aan het Eemmeer, het vakantiepark biedt een scala aan watersportactiviteiten zoals windsurfen, zeilen, waterskiën en kajakken. Gezinnen kunnen samen avonturen beleven op het water en genieten van de frisse lucht en het prachtige uitzicht. Aqua Mundo: Het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo is een hoogtepunt voor gezinnen, met glijbanen, wildwaterbanen, een golfslagbad en peuterbaden. Het is een geweldige plek voor waterpret, vooral op dagen dat het weer buiten niet zo goed is. Activiteiten voor alle leeftijden: Naast watersport biedt De Eemhof ook activiteiten zoals fietsen, indoor klimmen, boogschieten, minigolf en indoor speelzones. Er is voor elk gezinslid iets te doen, ongeacht de leeftijd of interesse. Kinderfaciliteiten: Het park heeft diverse faciliteiten speciaal voor kinderen, zoals speeltuinen, kinderclubs en entertainmentprogramma's. Hierdoor kunnen kinderen zich vermaken en nieuwe vrienden maken terwijl ouders ontspannen. Accommodaties: Center Parcs De Eemhof biedt een verscheidenheid aan accommodaties, van comfortabele cottages tot luxe villa's, geschikt voor gezinnen van verschillende groottes en budgetten. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een aangenaam verblijf. Gezinsvriendelijke voorzieningen: Het park heeft diverse voorzieningen die het verblijf voor gezinnen gemakkelijk maken, zoals restaurants met kindermenu's, een supermarkt, fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid

Hoewel niet alles perfect is bij Center Parcs de Eemhof, zit er zeker potentie in de gezellige vibe en mooie omgeving. Je kunt genieten van prachtige wandelingen door de omgeving en de Oostvaardersplassen. De appartementen aan de haven stralen een leuke sfeer uit en bieden een ontspannen uitvalsbasis. Fietsen door de Flevopolder geeft je een echt vakantiegevoel, en de indruk van een park dat echt leeft, met leuke activiteiten voor gezinnen. De huisjes kunnen veel karakter hebben, en als je geluk hebt, ruik je de frisse buitenlucht. Het klinkt alsof de locatie en de omgeving zoveel herinneringen kunnen opleveren dat de kleine hiccups snel worden vergeten. Zo blijft de vakantiekriebel in je hoofd hangen.

• BBQ toegestaan

Activiteiten
    Onderkomen

Viezerikken in zwembad
Door Harry op 09-03-2026

Mooi park, vooral de appartementen aan de haven.
Groot minpunt, in het zwembad lieten ze vieze gasten toe die met allerlei vodden aan, het water aan het vervuilen waren.
Prima als je je woestijnbadpak aan wil, maar ga dan in de ganges baden.

Geen Center Parcs meer voor ons
Door Riet op 06-01-2026

Mwah. Wij hebben in de kerstvakantie 4 fijne dagen gehad bij de Eemhof, maar gaan niet meer terug naar Center Parcs. Een paar dingen die ons opvielen:
- Het zwembad is op zich geweldig, maar was veel, veel, veel te druk. Ook veel kapotte kleedhokjes en kluisjes en een vieze geur hier en daar.
- In de omgeving van het park kun je mooie wandelingen maken. Ook de Oostvaardersplassen zijn een bezoekje waard.
- Het park is op zich aardig aangelegd, maar het is wel typisch Center Parcs: veel eentonige bungalows, vaak dicht op elkaar (en de mensen dus ook). Dat is echt een groot verschil met Landal, waar het groener en weidser aanvoelt.
- Autovrij? Nee hoor. Er staan veel auto's naast de weg geparkeerd, terwijl daar geen parkeerplekken voor zijn aangelegd. Center Parcs stopt wel briefjes onder de ruitenwissers, maar het effect daarvan lijkt minimaal te zijn.
- De vele golfkarretjes in het park maken het er niet rustiger op. Mensen die nie

Vergane glorie
Door Michiel F
Zoover Ontdekker
op 05-10-2025

Je betaalt fors voor de Eemhof. Dit weekend was stichting de "opkikker" hier. Ontzettend leuk voor de ouders en kinderen. Helaas hele dag harde muziek, onnodig. Niet handig als je jonge kinderen op bed moet brengen of die overdag nog een slaapje moeten doen. Wat ik dan slecht vind is dat ze toch nog hele park willen vol proppen en niet even melden dat dit ook gaande is. Je zit als gast eigenlijk op een festival terrein waar je niet om gevraagd hebt. We dreunde ons huisje uit. Als je er iets van zegt moet je maar meer empathie hebben voor het feit dat ze dit voor zieke kinderen organiseren.
Huisjes zijn zwaar gedateerd. Op het toilet zit met je knieeen tegen de deur, handig met afvegen, voor overgebogen over det pot. In de ochtend condens op de ruiten aan de binnenkant, geen mechanisch afzuiging. Wel mooie mix van meubels met als thema "30 jaar Centerparcs handen op de knip". Halverwege het weekend gaf de tv er ook de brui aan.

Ware aanfluiting
Door Frederieke op 05-07-2025

Wat een aanfluiting dit park. Wij hadden een midweek geboekt met ons zoontje van 1,5. Bij aankomst bij de accommodatie viel het nogal tegen. De tegels op het pad naar de accommodatie lagen schots en scheef waardoor ik door mijn enkel ben gegaan, en ook mijn zoontje al gevallen was nog voor we binnen waren. Het huisje was helaas niet schoon, verouderd en zeer sober en minimaal ingericht. Maar dat was nog niet het ergste. De slaapkamers lagen ver bij elkaar vandaan, opzich geen punt, maar met een zoontje van 1,5 vond ik dat niet prettig. Wij zijn toen direct naar de receptie gegaan om dit allemaal aan te geven en te vragen of wij een andere accommodatie mogen. Dit was allemaal uiteindelijk onmogelijk, omdat wij met de prenatal korting hadden geboekt. Ook als wij de volle pond zouden betalen, konden ze niets voor ons doen. Ook het hoofdkantoor niet. Wij zijn vertrokken en hebben niks meer van onze klacht gehoord. Geloof de reviews!

Nooit meer
Door Ruud op 01-06-2025

Heerlijk een midweekje weg, lekker fietsen in de flevopolder, helemaal top.
Wij hadden een V.I.P. huisje geboekt voor 2 personen.
Op de aankomstdatum waren ze met regelmaat met een kleine shoffel bezig naast ons om struiken en een terras te verwijderen. 2 deuren naar de andere kant moest er een leiding door de fundering heen geboord worden.
Tevens stonk het V.I.P. Huisje vreselijk naar het Riool wat niet uit te houden was.
Vanwege de herrie overlast zat er donderdag, 1 dag voor vertrek, een briefje tussen de deur, dat men waarschijnlijk geluid overlast zou hebben, en boden hierbij een tegoed bon van € 7,50 per persoon aan.
Dus vaarwel De Eemhof, NOOIT MEER

Centerparcs De Eemhof
Door CM op 03-05-2025

Vergane glorie geconstateerd. Inrichting huisje netjes alleen terras schots en scheef kuilen in het gras waardoor je makkelijk je verstapt. Stoelen konden op het terras niet recht staan. Wiebelig door niet onderhouden bestrating. Badkamer goostenen lopen niet door en een niet werkend koffiezetapparaat. Wel snel opgelost door de technische dienst. Restaurant en winkel goed. Echter zwembad; te veel mensen toegelaten risicovol bij wildwaterbaan niet veilig een mierenhoop. Daarnaast onhygiënisch geen lange gewaden over of ondergoed onder badkleding toestaan waarmee gezwommen wordt. Hygiëne en veiligheid moet voorop staan. Maak bv tijdblokken zodat je met een maximaal toegestane hoeveelheid mensen normaal kunt genieten van deze faciliteit. In vakantieperiode betaal je de hoofdprijs laat dan bv geen dagtoeristen toe. Kortom vaak in Centerparcs geweest maar wij gaan op zoek naar andere aanbieders. Voor het zwembad hoef je niet meer te gaan.