Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Bissen
Camping Bissen ligt temidden van de natuur in Luxemburg. Hier verblijf je in schone accommodaties met goede bedden. Er is een bistro en broodjesservice. Bij slecht weer kunnen de kids spelen in de binnenspeeltuin. Bij goed weer vermaken zij zich uren bij de rivier de Sûre, ondiep en daardoor veilig. Op 10 minuten rijden bereik je de Aldi en Lidl.
Veel vakantiegangers waarderen de prachtige ligging van de camping en de mooie omgeving die uitnodigt tot wandelen of mountainbiken. De eigenaar en zijn personeel worden geprezen voor hun harde werk en vriendelijkheid, vooral in tijden van nood weten ze perfect te helpen en gerust te stellen. Het overdekte terras en de eetgelegenheid in het midden van het terrein zorgen voor een gezellige sfeer. Ondanks enkele uitdagingen, maakt de prachtige natuur veel goed en zorgt voor een mooie vakantiebeleving. Het schoon en net sanitair wordt ook gewaardeerd, wat bijdraagt aan een comfortabel verblijf.
Adresgegevens | 11, Millewee, L-9659 |
Bissen
Ontzettend fijne camping met prachtige, zeer ruime plaats (zelfs voor Albatros van de Waard!) aan het water. In de Sure kun je, naast vliegvissen, ook heerlijk afkoelen, er waait ook vaak een verkoelend briesje. 3 super schone toiletgebouwen, gratis douche, altijd heet water, niet druk, ondanks dat de camping vol staat. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekkere broodjes af te halen. Of even eten/ drankje op terras. Voldoende en net afvalsysteem. Camping wordt netjes onderhouden. 's avonds vroeg stil en ook 's ochtends rustig. Waar we ook heen wilden, alles is dicht in de buurt bereikbaar. Wij komen zeker nog eens terug.
De ligging van deze camping is prachtig, en een prachtig inkoop centra op 15 km, De eigenaar en zijn personeel werken hard, en zijn vriendelijk, op het midden van het terrein in een overdekt terras en een eetgelegenheid ,heel gezellig, maar wat ik vooral wil benadrukken is dit, we hadden pech, een wesp beet in mijn tong, en de dag erna ging onze auto onherstelbaar defect, We werden door de eigenaar perfect geholpen waar kon , en vooral gerustgesteld, en dat kun je op zoon moment goed gebruiken,
Twee weken op plek 149 gestaan .. na drie flinke regenbuien is plaats veranderd in modderpoel ! Vreselijk! Niet normaal te belopen! Alles om je heen is bagger tot in de tent.
Geen goede verlichting s’avonds bij toilet gebouw.. erg donker ook tijdens douche
Mannen gedeelte van douche gebouw is afgesloten.
Water tappunt erg ver
Wij komen hier niet weer
Schoon en net sanitair
Het enige wat er voor pubers te doen is, is een tafeltennistafel, alleen is deze niet te gebruiken door de gaten erom heen in de grond, je breekt je enkels.
Winkeltje is duur! Zo ook de visvergunning!
Bij een feestje in de bistro, gilt de vrouw van de eigenaar tot diep in de nacht/ochtend de boel bij elkaar! Zit je zelf gezellig wat te lachen wordt je hier om 22:45 op aangesproken.
De Max snelheid is 10 km, alleen niet voor diegene die de vuilnisbakken komt legen; grote klappen, metaal op metaal, nog voor 10 uur s morgens.
De vaste gasten van 116 laten hun, naar alles blaffende bordercollies alleen achter; niet te doen die keffers!
Eten in de bistro was 1x en daarna nooit meer.
Ligging is op zich mooi, wel veel geluidsoverlast van t verkeer van alle kanten.
Gelukkig maakt de prachtige omgeving one vakantie toch een mooie.
Kleine camping. Veel vaste staanplaatsen/ sta caravans hetgeen de levendigheid en sfeer niet ten goede komt vind ik. Animatie is zeer minimaal en bij slecht weer geen alternatief. Speelterrein slecht onderhouden. Geen speelveld/ voetbalveld.Wij hadden een lodge: deze rook muf en bedden erg smal en lagen enorm door. Mooie omgeving om te wandelen of mountainbiken. Heerlijke broodjes af te halen op de camping.