Avena Resort & Spa

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Avena Resort & Spa
Ontsnap naar het Avena Resort & Spa, waar elke dag een avontuur is! Met zijn verfrissende zwembaden en privéstrand op slechts een steenworp afstand, biedt dit hotel de perfecte mix van ontspanning en vermaak. Laat je verwennen in de spa, geniet van de zon op het zand en plons in het kristalheldere water. Dit is jouw ultieme vakantieoase!
De Ligging
Avena Resort & Spa geniet van een prachtige locatie in Obaköy, slechts 2 kilometer van het bruisende centrum van Alanya. Met het strand op slechts 200 meter afstand, bereikbaar door het oversteken van een weg, ligt ontspanning binnen handbereik. De omgeving biedt talrijke winkel- en amusementsmogelijkheden, waardoor er altijd iets te ontdekken valt. Dankzij de uitstekende verbindingen met minibussen en taxi's is verkennen eenvoudig. De luchthaven Antalya bevindt zich op ongeveer 127 kilometer afstand, waardoor het resort goed bereikbaar is voor reizigers.
Avena Resort & Spa blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten. Het hotel beschikt over een hoofdgebouw en een bijgebouw met in totaal 185 kamers, omgeven door een sfeervolle tuin. Het hart van het resort is het zwembadencomplex, inclusief kinderbaden en waterglijbanen, waar vakantiegangers kunnen genieten van de zon op comfortabele ligstoelen. Voor extra ontspanning biedt het hotel een spa en wellnesscentrum met een scala aan behandelingen. De sportieve vakantieganger kan zich uitleven in de fitnessruimte of deelnemen aan diverse watersporten. Voor kinderen is er een speeltuin en miniclub, waardoor het een ideale keuze is voor families.
Bij het Avena Resort & Spa staat de all-inclusive formule garant voor een zorgeloze vakantie. Vakantiegangers kunnen de hele dag door genieten van een breed scala aan gerechten en drankjes. Het buffetrestaurant 'Main Restaurant' serveert ontbijt, lunch en diner met een uitgebreide keuze aan internationale en lokale gerechten. Tussen de maaltijden door zijn er snacks en gebak beschikbaar. De bars, waaronder een lobbybar en een zwembadbar, bieden verfrissende drankjes en cocktails aan. Alle lokale alcoholische en alcoholvrije dranken zijn inbegrepen van 10:00 tot 23:30 uur.
Het hotel biedt diverse voorzieningen die toegankelijk zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit. Het accepteren van creditcards zoals Visa en MasterCard maakt betalingen gemakkelijk en veilig. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Dit hotel lijkt een ware hit onder vakantiegangers dankzij zijn geweldige ligging nabij restaurants, winkels en het strand, slechts 300 meter lopen voor een dagje zeeplezier. Vakantiegangers waarderen de grote en mooie kamers, het vriendelijke en behulpzame personeel, en het feit dat problemen snel worden aangepakt bij de receptie. Het eten krijgt ook complimenten voor de variatie en kwaliteit, ondanks dat het soms wat lauw was. De animatie, vooral 's avonds, wordt als een leuke toevoeging gezien, al was er overdag niet altijd animo voor. Met een score van liefde van terugkerende bezoekers lijkt dit hotel een plek waar velen graag weer terugkomen.
Boek eenvoudig met Zoover
Parasols
Rotsachtig strand
Zandstrand
Ligstoelen
Door weg gescheiden van strand
Bijgebouwen: 1
E-mailadres | |
Adresgegevens | 20 Fatih Cad.Obagöl Mevkii No:20 , TR-07400 |
Website |
Avena Resort & Spa
Hotel gunstige lokatie en schoon.Kamer super. Personeel supervriendelijk op Nederlands sprekende dame van receptie na. Zij was arrogant, onvriendelijke en niet hulpvaardig. Eten wel gevarieerd met voldoende keus. Maar was KOUD of LAUW. Resulteerde bij ons in darmklachten. 5 van de 8 personen hadden klachten. Zelfs 1 in ziekenhuis opgenomen. Totaal geen interesse vanuit hotel, wat er aan de hand was. Terug thuis 2 personen nog naar huisarts gemoeten.
Bij aankomst ( na een reis van 4 uur vanaf het vliegveld ) werden we vriendelijk ontvangen door Meliss ( nederlands sprekend ) om in te checken. Tijdens ons verblijf zijn we om diverse redenen 3 x van kamer gewisseld, wat keurig werd geregeld door Meliss. Bij het zwembad was het iedere morgen handdoekje leggen anders had je geen plaats in de zon, daarbij waren er ook mensen die de handdoek deden leggen maar die zag je de rest van de dag niet. De bediening aan de poelbar was zeer vriendelijk en wisten al snel wat je dronk. Het avondeten was op zich zelf van goede kwaliteit maar men vond het nodig op de bakken waar het eten in lag open te laten zodat het eten vaak lauw was. ( jammer en onnodig ). De animatie stelde niet zo veel voor, vooral overdag iedere keer hetzelfde. s`avonds gevarieerd. Naar het strand was het ong. 300 mtr lopen met voldoende plek. In de strandtent kon men limonade krijgen, alcoholische drank moest men betalen.
wederom weer terug in ons 2e huis 🥰wij komen hier al 8 jaar en dat 2 x per jaar . Zegt al genoeg toch. Ligging prima, restaurants,winkels ,buurtsuper,bus,taxi telefoon en geldautomaat etc allemaal dichtbij. Voor de grote markt alleen de straat oversteken. Hotel prima, kamers mooi en groot, gezellig en lief personeel , eten prima en veel keuze, complimenten aan de restaurantchef👌 de hamam is aan te bevelen, wij zijn zeer tevreden over de thaise dames Burcu,Pat Pat en Diang vakkundig en zeer lief. Animatieteam doet zijn best, verzint leuke poolgames maar was onder de gasten niet veel animo voor.Aquagym kan wat afwisselender zijn .Wij missen de schaterlachende Zeus van vorig jaar zeer. Wel hele mooie shows gezien👍 Bij eventuele problemen wordt direct actie ondernomen bij de receptie! top. Blij dat onze turks -hollandse Melis weer terug is .🥰 dank je wel Avena, we love you

Avena Resort & Spa
We zijn net een week terug en willen nog steeds terug. We hebben dit hotel als zeer netjes ervaren. Fijn personeel, alles werd netjes gehouden. Zwembad was gauw vol maar wij gingen naar het strand waar genoeg lig plek was. Eten volop variatie en werd goed bijgehouden. Een groot voordeel was Melis bij de receptie die ons altijd vriendelijk te woord stond en ons met alles hielp.. winkeltjes in overvloed en markt voor de deur. Niets verkeert over dit hotel.
Het is een zeer fijne vakantiebestemming.Prachtig,mooi,schoon grootschalig hotel.Mooie kamers,elke dag werd kamer netjes schoon gemaakt.Lekker eten en gevarieerd, zeer divers en uitgebreid.Iedere avond animatie voor kinderen en volwassenen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en zijn bereid alles voor je te doen.Het personeel bij de receptie is ook erg aardig en behulpzaam., zelfs een receptioniste sprak Nederlands.
Het is een prima hotel om als stel heen te gaan, echter zijn er een aantal minpunten.
- de faciliteiten van het hotel zijn te klein voor de grote hoeveelheid gasten welke aanwezig zijn in het hoogseizoen;
- weinig animatie voor kinderen;
- 2 dezelfde wateractiviteiten elke dag;
- het eten is lauw;
- te weinig zitplekken als je niet binnen een kwartier na openingstijd van het restaurant aanwezig bent;
- om 7 uur zijn er nog maar enkele zonbedden in de schaduw beschikbaar, in de zon bijna niks;
Een groot pluspunt is dat alles heel schoon is, wc's bij het zwembad en in de lobby. De kamer is erg schoon en het eetbord word in het restaurant gelijk voor je opgeruimd wanneer deze leeg is. Het personeel in het hotel is erg vriendelijk, echter de medewerkers achter de receptie tonen niet veel interesse in je bij aankomst en vertrek. Al met al wel een aanrader als je niet te hoge eisen stelt, prijs kwaliteitverhouding is prima. Geen kleinschalig

- € 392
Long Beach Alanya
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 419
Dream Fun World