Hotel info
Bubbelbad
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa is een echte kindvriendelijke accommodatie, waar waterpret voor jong en oud centraal staat! Het hotel heeft namelijk een groot aquapark met allerlei leuke glijbanen en waterattracties! Tijdens jouw vakantie naar Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa heb je toegang tot d...
Boek met andere aanbieders
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtige kamers18 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageAll inclusivep.p. vanaf€ 584 Ga naar accommodatieKustur Club Holiday Village
HotelGoede prijs/kwaliteit21 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 702 Ga naar accommodatieRamada Resort By Wyndham Kusadasi & Golf
HotelAward ZilverPrachtige kamers14 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageAll inclusivep.p. vanaf€ 630 Ga naar accommodatiePalmin
HotelZeer goede service14 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageAll inclusivep.p. vanaf€ 541
Aqua Fantasy & Spa & Aquapark
We hebben genoten in dit prachtige hotel. Mooie zwembaden, Aquapark was echt top, daar hebben we behoorlijk wat uurtjes doorgebracht met onze 2 kids van 9 en 12. Eten was heerlijk en genoeg keus. Vriendelijk personeel. Genoeg keuze in cocktails. Wij hadden een familiekamer, die was ruim genoeg en schoon. Kortom wij hebben genoten.
Een super fijn hotel met heel veel mogelijkheden. Het eten was lekker en gevarieerd. Genoeg te doen voor kinderen en tieners.
Leuk hotel, fijne mensen, alles super goed geregeld alleen ging het aquapark 1 mei pas open, dit stond nergens vermeld. Beetje jammer voor de kids
Aqua Fantasy & Spa & Aquapark
wij komen hier al jaren we kennen de mensen enz met het Aqua park met alle glijbanen en strand een geweldig park veel te doen enz Het eten is bescheiden je moet goed kijken dan heb je het nog warm er is genoeg maar toch niet geweldig maar ons boeit dat niet zo alles is netjes schoon enz voor kinderen is het er eindeloos als je een beetje google naar een goede prijs zit je altijd gezellig ga wel via Izmir vliegen dat is ongeveer 3 kwartier met taxi a 45 euro je kan met euro betalen geen probleem wel je rooming uitzetten enz telefoon kosten zijn duur! is geen EU kort samengevat een heerlijk park
Het was fantastisch!! Super leuk hotel met vriendelijke personeel.eten was ook heerlijk. Activiteiten waren leuk.was echt gezellig..
Aqua Fantasy & Spa & Aquapark info
Soort hotel
- StrandhotelBeschikbaar
Het complex
- Totaal aantal kamers586
- CafeBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsBeschikbaar (1)
- KapperBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- KroegenBeschikbaar (1)
- TheaterBeschikbaar (1)
- SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (5)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (5)
- KinderzwembadBeschikbaar (4)
- BinnenzwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- WaterfietsenBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- Beach volleybalBeschikbaar (1)
- Jeu de boulesBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- KinderanimatieBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- DartsBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- Bananen bootBeschikbaar (1)
- JetskiënBeschikbaar (1)
- WindsurfenBeschikbaar (1)