Pasa Beach
- Kinderzwembad
- Kinderopvang
- Bubbelbad
- Sportfaciliteiten
Aan een van de schoonste stranden van het Turkse Marmaris ligt het all-inclusive hotel Pasa Beach. Andere vakantiegangers waarderen dit hotel vooral vanwege de geweldige ligging. Dichtbij het strand, maar niet te ver van het centrum van Marmaris vandaan. Hierdoor kun je je zonvakantie inrichten zoals jij dat wilt. Ben je op zoek naar rust of wil je juist de gezelligheid van een stad opzoeken? Met een verblijf bij Pasa Beach kan het allebei.
Veel vakantiegangers gingen je voor naar Hotel Pasa Beach in het gezellige Marmaris. Ze zijn vooral te spreken over de ideale ligging en het vriendelijke personeel die er alles aan doet om jou een top vakantie te bezorgen! Zo zegt een vakantieganger: “Voor ons de 6e keer in totaal, dat is ook waar het hotel om bekend staat! Veel gasten keren meermaals terug. In een woord: geweldig! Ligging is fijn, winkels en bars in de directe omgeving. Met de bus die voor het hotel stopt ben je binnen 5 minuten in het centrum. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, niks is te veel gevraagd!” Maar ook het eten is er lekker, gevarieerd en er wordt met alles rekening gehouden. Henk zegt: “Waren hier ook al in mei van dit jaar. Zeer schoon hotel, met geweldig personeel en heerlijk gevarieerd eten. Niets is het personeel teveel. Absolute topper is de FB Manager Derya Bas. Een van ons heeft een gluten en lactose allergie en daar heeft hij persoonlijk iedere dag extra aandacht aan besteed. Echt grote klasse.”
De ligging
Pasa Beach ligt aan de buitenrand van de Turkse stad Marmaris, op een kilometer of drie van het centrum. De stad ligt in een baai aan de oceaan waar de Middellandse en de Egeïsche Zee samen komen. Marmaris is een redelijk drukke maar gemoedelijke badplaats waar veel te beleven valt. Bezoek bijvoorbeeld het kasteel van Marmaris of spot de meest luxe schepen in de jachthaven. In de buurt van het hotel liggen twee waterparken. Leuk voor wie met het hele gezin naar Pasa Beach wil!
Het hotel en faciliteiten
Bij aankomst in Pasa Beach word je vriendelijk ontvangen bij de receptie. Je verblijft in een van de gebouwen van het complex. Deze liggen dicht bij elkaar, waardoor het kleinschalig aanvoelt. Pasa Beach is een fijne keuze voor gezinnen met kinderen, voornamelijk door de twee zwembaden met glijbanen. Hier vermaken de kinderen zich urenlang. Jij ontspant intussen op een ligbed met een drankje van de poolbar. Er zijn genoeg parasols om in de schaduw te kunnen liggen. Ook het strand ligt op een paar minuten loopafstand. Ultiem genieten doe je in de spa waar je tegen betaling gebruik maakt van een Turks stoombad, een sauna en een binnenzwembad. Tegen betaling zijn er ook massage-arrangementen te boeken. Verder zijn er een fitnessruimte, speeltuin en kidsclub. Hier worden activiteiten als bingo en schminken georganiseerd. Het hotel kan ook helpen met excursies boeken voor de omgeving. Ga bijvoorbeeld op pad in een jeep of boek een boottocht. Het hotel beschikt over een ruim buffetrestaurant en een à la carte restaurant. Er zijn ook twee bars waar je wat kunt drinken.
De kamers
De standaardkamers van Pasa Beach zijn uitgerust met een televisie en balkon met zitje. Tegen betaling maak je gebruik van de wifi, minibar en roomservice. De badkamer is voorzien van een toilet, bad of douche en haardroger.
Het verschil in kamers
Hotel Pasa Beach biedt verschillende kamers. Je hebt de keuze uit een tweepersoonskamer of een tweepersoonskamer met zijzeezicht. Beide kamers zijn geschikt voor 2 of 3 personen, het verschil zit in het uitzicht vanuit de kamer. Voor wie met het gezin naar Pasa Beach komt, is er de driepersoonskamer, deze is geschikt voor 2 tot 4 personen.
In het buffetrestaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het eten is gevarieerd en er is gedacht aan gasten met kinderen en baby’s. Er is een speciaal kinderbuffet en ruimte om babyvoeding te bereiden. Daarnaast genieten vakantiegangers overdag van snacks, drankjes en in de nacht is er een soepservice. In het hotel vind je ook een a la carte restaurant, hier kan gegeten worden tegen een betaling.
All inclusive vakantie
Bij Hotel Pasa Beach verblijf je op basis van all inclusive verzorging. Ontbijt, lunch en diner zijn in buffetvorm inbegrepen in de prijs. Daarnaast is een selecite aan hapjes en drankjes inbegrepen.
De toeristenbelasting is niet bij de reissom inbegrepen en dient ter plekke te worden voldaan. Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet het hele jaar geopend. Ook kunnen faciliteiten gesloten zijn door bijvoorbeeld het weer, seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen6 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. ruimbagageAll inclusivep.p. vanaf€ 556 Ga naar accommodatiePasa Bey
HotelZeer goede service6 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. ruimbagageAll inclusivep.p. vanaf€ 414 Ga naar accommodatieYunus
HotelPrachtig gelegen11 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. transferIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 459 Ga naar accommodatiePortakal Dalyan
HotelZeer goede service14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 383
- Hans19-10-2022
We komen zeker weer.
- Carmen12-10-2022
prima te doen, we hebben genoten
het hotel heeft een perfecte ligging, genoeg winkels in de directe omgeving. Echter is de bazaar geen aanrader, erg opdringerig en soms zelfs agressief. langs het strand kan je erg mooi wandelen. De kapper bij het hotel is een aanrader (niet te duur en erg vriendelijk) het bus transfer was de heen weg 2uur ivm een stop. terug weg 1,5 uur over gedaan. het vliegveld Dalaman is niet zo groot en daarom goed overzichtelijk. wij hebben geboekt via sunexxpress en onze vliegtijden stonden vanaf begin vast, andere mensen gesproken die via corendon hadden geboekt en die kregen op het laatst nog andere tijden toegewezen. het eten was goed, wel vaak kip maar steeds op een andere manier bereid. `s middags bij het zwembad broodje hamburger, wrap met kebab, patat, pizza etc genoeg keus en als toetje schepijs. de hotelkamer was netjes, 1 pers bed en een 1,5 de matrassen waren best hard dit vonden wij niet erg.
- D09-10-2022
Geweldig!
2e keer Pasa Beach dit jaar. Voor ons de 6e keer in totaal, dat is ook waar het hotel om bekend staat! Veel gasten keren meermaals terug. In een woord: geweldig! Ligging is fijn, winkels en bars in de directe omgeving. Met de bus die voor het hotel stopt ben je binnen 5 minuten in het centrum. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, niks is te veel gevraagd! Het eten is goed en afwisselend, voor ieder wat wils. Animatie is erg leuk, betrokken maar niet opdringerig. Elke avond is er ook animatie. Dit varieert van shows, tot bingo, tot een schuimparty. Wij gaan zeker weer terug!
- Ali15-08-2022
Geweldig
I would say one of the nicest hotels I’ve been in The location of the hotel is amazing couple meters away from the beach three meals a day included drinks and cocktails are through the day free The staff of the hotel are very nice, very comfortable big and beautiful room I would highly recommend this hotel if you’re coming with your friends or with your partner or even alone, in the hotel itself you can organize a lot of activities daily it was a perfect vacation for me
- Fam.Anoniem21-07-2022
Goede Ligging
Hotel was goed gelegen,aan de boulevard ,strand en zee en je was snel in het centrum met dolmus busje. Winkels,bars,restaurants om de hoek. Ruim aanbod aan lekker eten en drinken gedurende de dag. Onze kamer was wel klein voor 4 personen! Airco werkte goed.Ligging van de kamer was goed.Zij zeezicht. Helaas liet de hygiëne in de kamer te wensen over,er was een kakkerlak in de douche. Niks te doen voor onze kinderen (10 en 13 jaar)alleen tafeltennis en pool. Entertainment was matig. Je moest ook hier vroeg opstaan om een ligbed te bemachtigen bij het grote zwembad. De wifi was wisselend goed,geen bereik. Kleine sportschool,maar alles wat je nodig had was aanwezig.Jammer dat er alleen geen airco was.
- Henk21-06-2022
Nier tevreden.
10dgn in het hotel geweest, dit was de 7e keer, en de minste. De ligging van de kamer was niet waar wij om hadden gevraagd, na 3x gevraagd te hebben bij de receptie zijn we er maar mee gestopt, het enige wat we te horen kregen was, probeer het morgen nog is een keer.
- Christiaan02-05-2022
Aanrader
Hotel ligt met de voorkant aan de doorgaande weg door Marmaris, aan de achterkant aan de boulevard en het strand. Hotel is middelgroot en goed onderhouden. We waren er aan het begin van het seizoen dus het personeel was nog niet moe. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, kleine fooi ( 2 euro ) doet wonderen. Keuken is goed en afwisselend. Er is eigenlijk maar een minpunt en dat is de Wifi. Het is echt Turkse Wifi, je ziet hem wel maar hij is er niet. Enige plek waar de Wifi goed werkte was in de Lobby, kamers soms en in het zwembad helemaal niet. Animatie deed zijn best maar met het geringe aantal gasten was het moeilijk om de animatie op gang te krijgen.
- Hendrickx04-01-2020
Geen 4 sterren waard
Eten zeer ondermaats, zwembad worden van smorgens 7h al handdoeken gelegd ,op 8 dagen geen 1x een ligstoel gehad. Animatie op 8 dagen 4x bingo en door de dag wat waterpolo. I pad dochter gestolen op de kamer tijdens ontbijt. Internet 2 euro per dag per telefoon ,enkel in de receptie gratis ,maar werkte meer niet als wel. Dranken zijn helemaal verwaterd, cocktails smaken allemaal hetzelfde . Marmaris zelf is heel mooi .
- Wendy29-12-2019
Goed eten en prachtig hotel
Kom al heel mijn leven in Marmaris, sinds een paar jaar allinclusive, ik was hier met mijn partner, zwager en schoonouders, zelden zo goed gegeten in een hotel en voor 5 euro eet je zelfs 3 gangen alacarte wat echt heerlijk was. Ben zelf geen veeleisend type, personeel heb ik niet veel op gelet en wat ik lees over slechte service tja, ik ben niet te beroerd zelf mn drankje te halen of bord even zelf aan de kant te zetten, voor dit geld vond ik het boven verwachting, af en toe uit eten is wel gezelliger en doen wij ook om de paar dagen, kost ook niks in Marmaris.
- Lady 7724-10-2019
- Medische hulpBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- KinderopvangBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- TweepersoonsbedBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- BinnenzwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- DartsBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- JetskiënBeschikbaar (1)