Tijdelijk geen boekingskosten

Spanje
Mallorca
Sóller
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Sóller

hemel op aarde
Door diane op 22-02-2017

soller en Puerto de soller is gewoon hemel op aarde

Klimatyczne miejsce
Door Patrycja op 17-11-2015

Soller to bardzo przyjemne miejsce na spędzenie popołudnia. Z Port de Soller Przyjechałyśmy zabytkowym tramwajem, który przejeżdża przez samo centrum Soller. Na placu głównym znajduje się piękna katedra i wart uwagi budynek banku. Polecam usiąść w jednej z restauracji i coś zjeść, spędzić spokojni i miło czas :)

Zeer mooi!
Door Fabienne op 27-08-2015

Porto Soller is een charmant vissershaventje. Rustig, niet geschikt voor fuifgangers

bezoek waard
Door Koen op 07-06-2015

mooi en zeker een bezoek, op zaterdagvoormiddag is er markt, mét plaatselijke specialiteiten en kleding souvenirs,...

Heerlijk vertoeven
Door Sabina op 07-08-2014

Afgelopen 2 weken verbleven wij in een dorpshuisje in Soller. Het is een leuk dorp waar je fijn verblijft. Veel terrassen om heerlijk te eten of gewoon om wat te drinken. De winkelstraat heeft veel leuke winkeltjes. Op ongeveer 3 a 4 kilometer ligt de haven en zijn de stranden. Om daar te komen hadden wij een fiets, die waren in ons huisje. Prima te doen met de kinderen. Je kan het treintje nemen, maar wij vonden dat te duur. 4 pers. heen en terug ben je 40,00 kwijt. Het zwembad in het dorp stelt niets voor. Maar ze hebben daar heerlijke broodjes en het personeel is erg vriendelijk. Mooi uitzicht vanaf het zwembad over Soller. En voor de kinderen was het even bij komen daar. Vanuit Soller zijn we een aantal dagen met een gehuurde auto (via Llaser) er op uit gegaan. Prachtige dingen gezien. Ook een dag met de bus naar Palma gegaan. 2,70 p.p.

Leuk stadje
Door Jolien Elise op 09-07-2014

Leuk, klein, gezellig stadje waar je lekker op een terrasje kunt zitten. Er rijd een treintje.