Appartementen in Maspalomas

Maspalomas is een kleine maar fijne badplaats op Gran Canaria. Ontspan op het strand, ga shoppen, bezoek het waterpark en sla een balletje op de golfbaan! Je beleeft het allemaal vanuit een appartement in Maspalomas.
9 accommodaties

Siesta Suites

Vista Bonita

Cay Princess Beach

Oasis Maspalomas
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Maspalomas
Cordial Greengolf is geweldig, goede schoonmaak en staan direct voor je klaar als er wat mis gaat, geboekt bij Travelstore Gorichem waar we dit jaar weer mee zouden reizen, dat nooit meer denken alleen aan eigen hachtje en luisteren totaal niet naar de klant en negeren regels consumentenbond. Op luchthaven moet je verklaring afleggen dat je 14 dagen niet ziek bent geweest en niet in aanraking met zieke mensen en dat gaat niet als je in ziekenhuis corona afdeling werkt, dus eerst klappen we voor de zorg en daarna naaien we ze, kosten 425 euro
Costa Melonares is een aantrekkelijke omgeving en in tegenstelling tot Playa del Ingles niet verloederd. De hotels zijn veelal van goede kwaliteit. De wandelpromenade ligt direct aan zee en het zandstrand is nabij gelegen. Er zijn veel zitbanken aanwezig en veel lokaties om iets te eten en/of te drinken.
Maspalomas is gezellig. Mooie hotels en strand is prima te belopen we hebben genoten.