Tamarit Beach Resort
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02850000-02859999%2FE2852619.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03310000-03319999%2FE3313278.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03310000-03319999%2FE3313284.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03310000-03319999%2FE3313270.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02850000-02859999%2FE2852615.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Tamarit Beach Resort voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Tamarit Beach Resort ligt direct aan zee aan de Costa Brava. Er wordt goed schoongemaakt en ook het zwembad is netjes. Vaak kun je hier wel een bedje vinden. In het restaurant van de camping kun je lekker eten. Je bereikt makkelijk en snel Tarragona, maar ook Barcelona is de moeite waard om eens hee...
Tamarit Beach Resort
De camping was super leuk! Erg schoon en netjes. Vriendelijk personeel. Supermarkt op de camping was fijn, betaalbaar en uitgebreid assortiment. Onze accomodatie was fantastisch! We komen graag nog een keer terug.
De camping ligt direct aan de zee met een enorm mooi zandstrand . Voor ons een waar paradijsje. Fijne restaurants fijne supermarkt heerlijk bakkertje met lekkere versnaperingen. Zwembad niet zo heel groot, maar wij gaan altijd naar het strand. Zeker een aanrader wij zaten in huisje Lavenda super de luxe! Wij gaan volgend jaar weer terug!
Mooie camping, geweldige ligging aan het strand (mét kasteel), alles is keurig netjes, nette huisjes, al is een maatje groter geen overbodige luxe. Mooi en schoon zwembad, vriendelijk en bekwaam personeel. Deskundig toezicht bij het zwembad. Soms waren er te weinig ligbedden maar dat kwam vooral door “handdoekje leggers”. Glijbanen en waterspeeltuin waren top! Heerlijke stranden, schone zee en heel langzaam aflopend. Strandwachten aanwezig. Goede restaurants, voor een snack/lunch is de poolbar prima. Restaurant Brisa is echt een aanrader. Zelfs oesters gegeten daar en het uitzicht is fantastisch. Genoeg te doen, zowel op de camping als in de omgeving. Tarragona is een mooie stad, een uitstapje naar Siurana is ook de moeite waard als je van middeleeuwse stadjes en mooie uitzichten houdt. Wijnliefhebbers kunnen naar wijngaard Augustus Forum voor een proeverij. Heerlijke plek, fantastische camping en goede service. Wij gaan een keer terug!
Tamarit Beach Resort
Prachtige camping, ruime plekken, mooi strand en goede restaurants. Sanitair wordt continue schoongemaakt en is heel netjes (er zijn zelfs regendouches!). Enige minpunt is dat wij hebben ondervonden, is dat onze plek aan de doorgaande weg op de camping lag, waardoor wij met name 's nachts wat overlast ondervonden van jongeren die na het uitgaan terugkomen (en onbedoeld wat luidruchtig zijn).
Onze eerste keer hier op deze camping. Veel last gehad van gezelligheid jeugd tot midden in de nacht tot 04:30, schreeuwen, muziek. Omgeving viel ook tegen. De camping is super netjes en wordt keurig onderhouden. Sanitair gebouw wordt keurig bij gehouden. Het eten is super 😁 vlak bij zee wat fantastisch is🤩.
Fantastische vakantie gehad op camping Tamarit in de accommodatie Coco Sweet. Een waar paradijsje. Camping is super netjes en schoon, overal! Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Onze accommodatie stond de hele dag in de schaduw, wat heerlijk was bij het warme weer. 50 meter van t strand, prachtig schoon strand, werd iedere ochtend 'geharkt'. Heerlijk water en altijd een windje. Zwembad was ook erg mooi, maar zijn wij bijna niet geweest, we gingen elke dag naar t strand. Zwembad was wel erg druk, waar geweldig voor kleine kinderen. Animatie en sport gelegenheid was ook super, we hebben hier niet aan deelgenomen maar zagen wel alles en t was super geregeld, voor jong en oud. Hele gezellige bbq plaats, gezellige beachbar met live muziek.
Een fantastische vakantie gehad!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |