Hotel IPV Palace & Spa

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Hotel IPV Palace & Spa
Een zonovergoten paradijs wacht op je bij Hotel IPV Palace & Spa, waar het zachte zandstrand aan je voeten ligt en de verfrissende zoetwaterzwembaden uitnodigen voor een verkoelende duik. Dit is de ultieme plek om te ontspannen onder de Spaanse zon, met alle luxe en comfort binnen handbereik.
De Ligging
Hotel IPV Palace & Spa geniet van een benijdenswaardige positie direct aan het strand, wat betekent dat je binnen enkele stappen het zachte zand tussen je tenen kunt voelen. Voor wie de omgeving wil verkennen, liggen winkels, bars, restaurants en discotheken op slechts een korte wandelafstand (circa 1500 meter). Het centrum van de nabijgelegen stad vind je op 3 km afstand, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer dat praktisch voor de deur van het hotel stopt. Voor verder gelegen avonturen is de luchthaven van Malaga slechts ongeveer 20 km verwijderd van het hotel, waardoor aankomen en vertrekken een fluitje van een cent is.
Hotel IPV Palace & Spa biedt een scala aan faciliteiten die je verblijf onvergetelijk maken. Het hotel herbergt in totaal 285 kamers, verdeeld over een hoofdgebouw en drie bijgebouwen, elk ontworpen om comfort en luxe te bieden. Twee verleidelijke zoetwaterzwembaden staan garant voor oneindig waterplezier, met een apart kinderbad voor de jonge vakantiegangers. Rondom de zwembaden kun je ontspannen op de gratis ligstoelen onder de parasols. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van sport- en recreatiefaciliteiten, waaronder een fitnessstudio, tafeltennis en een golfbaan op slechts 5 km afstand. Verwen jezelf in het uitgebreide wellnesscentrum met massages, een sauna en hamam, of laat je haar stylen in de kapsalon. Het hotel biedt ook een gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden.
Bij Hotel IPV Palace & Spa staat culinair genieten hoog in het vaandel. Met verschillende restaurants en bars ter plaatse is er voor ieder wat wils. Of je nu zin hebt in een uitgebreid buffetontbijt, een à-la-cartemiddagmaal of een diner, de chefs bereiden met passie de heerlijkste gerechten. Speciale dieetwensen? Geen probleem, dieetgerechten zijn op aanvraag beschikbaar. Live kookshows voegen een extra dimensie toe aan je eetervaring, waarbij je de chefs aan het werk ziet. Voor een ontspannen drankje kun je terecht in een van de bars, waar zowel overdag als 's avonds verfrissende drankjes geserveerd worden.
Hotel IPV Palace & Spa is toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met faciliteiten voor rolstoelgebruikers en liften voor gemakkelijke toegang tot alle gebieden. Betalingen in het hotel kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten en diensten tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 7 Ctra. Nacional 340, Km. 207, E-29640 |
Website |
Top Hotel!
Was trouwens in die week Jarig!
Heel attent toen kwam er Roomservice met een Grote Fles Cava en water!
Zoo Attent was Echt Jarig in Spanje 🇪🇸
Top!
Groetjes Cindy
Was een Heerlijk Hotel! Wij hadden Logies & Ontbijt, Was Heel uitgebreid, was echt van Alles. We begonnen soms met Champagne! s’avonds keer daar gegeten was ook gewoon goed € 25,- p.p.
Spa gebruik van gemaakt, lekker Massage geregeld. Voor wederhelft moest € 12,50 betalen. Bij mij zat dat erbij i.v.m. de Massage. Was ook weer Heel Fijn.
Paar Keer naar Carihuela gereden, Grappig plaatsje, Veel Nederlanders! Malaga Marbella geweest en nog wat andere badplaatsen!
Mijas is ook een aanrader echt Toeristisch.
Weer was nogal bewolkt, ook middag regen gehad, toen maar een overdekt Winkelcentrum opgezocht, hebben ze genoeg overal! Hopelijk volgende keer meer zon, is natuurlijk afwachten in deze maand, moet je geluk mee hebben. En apart bij SunnyCars een klein autootje gehuurd voor 7 dagen voor € 127,- da’s toch Leuk All-In
Wij vonden ècht alles goed: Voorzieningen, personeel, maaltijden, schoonmaak, kamer, service, privacy en het fantastische uitzicht! Als je de kamerdeur open doet is de volle zee het eerste wat je ziet! Ook het gebouw is prachtig! En tóch is het niet deftig of opgeprikt. Wij zijn in heel wat hotels geweest maar dit is echt zeer de moeite waard en daarom zeker aanbevelingswaardig. Voor de heren 's-avonds een lange broek in het restaurant!
Ik kan eigenlijk niet aangeven wat ik niet goed vond. Dit hotel was onze laatste hotel van onze rondreis Andalusië en bedoeld om de laatste dagen van de vakantie te luieren en te kuieren. Dat is prima gelukt!

Hotel IPV Palace & Spa
Super mooi en goed hotel
Wij verbleven hier in verband met een groepsreis vanuit Belgie
Mooi en goed onderhouden hotel en zowel ontbijt als diner waren super.
Kamers goed onderhouden en zeer vriendelijk personeel.
Wij verbleven hier 2 nachten i.v.m. met een groepsreis, Carolus Prima Tours
uit Belgie. 14 en 15 oktober ( 2 nachten) Kortom voor ons een top hotel.
Wij overwegen om volgend jaar hier zeker terug te komen.
Wat een heerlijke plek zeg. Geen bedjes oorlog. Meer dan genoeg ruimte. Vriendelijke mensen, schoon en heerlijk eten! Eigenlijk niet teveel opnoemen....komt straks iedereen!
Het hotel is prachtig. Ligt direct aan de zee. Kamers zijn ruim en schoon.
Het eten valt enorm tegen en daarom komen wij niet meer terug naar dit hotel.
De broodjes waren 's morgen koud (kwamen naar mijn gevoel gewoon uit de vriezer). Het spek , de eieren etc. waren koud. De lampen om het warm te houden functioneerde kennelijk niet.
Ook het avondeten was zeer beperkt. Moest een paar keer een rondje lopen, wist niet goed wat ik moest pakken. Er was of vis of pasta. Weinig variatie in het eten. De bediening in het restaurant was zeer onvriendelijk en slecht. Als je tussendoor naar het buffet liep, werden je glazen met drinken gewoon weggehaald. Dan dacht men dat je al vertrokken was.

- € 372
Best Triton
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 308
La Barracuda