Vakantie Almuñécar

Victoria Playa

Bahia De Almunecar - Adults only

Casa Londi
Almuñécar
het is een mooie plaats bij de middellandse zee met meer zon dan op andere plaatsen het kan in het achterland op 2 km afstand regenen maar aan de kust schijnt de zon. Ons verblijf was een appartement aan de kust met de zon voor het balkon langs van 09.00 uur tot 18.00 uur heerlijk. De mensen zijn gezellig en gast vrij, en in de wintermaanden zijn er nog veel eetgelegenheden open. In de provincie Granada wordt bij ieder vertering een tapas bij geserveerd. We zijn er 7 jaar achter elkaar geweest en hebben van half Januari tot de eerst week van Maart een zeer mooie tijd gehad.
Mooi aanbod van strandbars, restaurants,... Warenhuizen als Lidl, Carrefour en Mercado aanwezig. Gezellige steegjes met winkeltjes. Mooie boulevard, mooie uitzichten,...