3,8 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Spanje/Costa Brava/Torroella de Montgrí

Vakantie in Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí heeft het allemaal. Bewonder de historische bezienswaardigheden of rij naar het strand tijdens je vakantie in deze mooie Spaanse plaats.

Populair
Spanje
Costa Brava
Torroella de Montgrí
Over Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí ligt in de Spaanse regio Costa Brava op zes kilometer van de kust. In dit dorp proef je nog van de authentieke Spaanse sfeer. Flaneer door de straten van de ene historische bezienswaardigheid naar de andere of bestel een cerveza op het gezellige plein en geniet van de zon. Hola España! Ben je klaar voor je vakantie in Torroella de Montgrí? 

Als cultuurliefhebber word je zeker weten gelukkig van een vakantie in Torroella de Montgrí. Tijdens een goede wandeling kun je alle highlights van het dorp meepakken. Van de gotische kerk tot aan de eeuwenoude stadstorens en poorten. 

Toch is er één culturele hotspot die je absoluut niet mag missen tijdens je vakantie in Torroella de Montgrí: Castell del Montgrí. Dit kasteel is het boegbeeld van Torroella de Montgrí en is gelegen op de berg Montgrí Massif. Tijdens je vakantie in Torroella de Montgrí kijk je altijd uit op dit historische bouwwerk. Vergeet niet om de berg te beklimmen en het kasteel van dichtbij te bekijken. Bovenaan geniet je van een prachtig uitzicht over het dorp. 

Het hele jaar door worden er culturele activiteiten georganiseerd door de lokale bevolking. Met een beetje geluk pak je nog een leuk feestje mee tijdens je vakantie. 

Een vakantie aan de Spaanse Costa staat natuurlijk in het teken van de nodige uurtjes zonnen op het strand. Tijdens je vakantie in Torroella de Montgrí doe je dat op de 2,5 kilometer lange kuststrook van L’Estartit. Deze kuststrook bestaat in totaal uit drie verschillende stranden: Playa Gran, Playa Els Griells en Playa de la Pletera. Wil je een dag in alle rust relaxen op het strand? Dan kun je je handdoek het beste uitrollen op Playa de la Pletera. Dit strand ligt wat verder van het centrum en ligt midden in een natuurgebied. Zo weet je zeker dat je na een middag helemaal tot rust bent gekomen.

Kun je niet wachten om je vakantie door te brengen in dit zonovergoten stukje Spanje? Denk dan eerst nog even aan je accommodatie. Kies je voor een moderne camping of een goed verzorgd hotel of appartement? In Torroella de Montgrí is alles mogelijk. Neem een kijkje tussen ons aanbod en stem je accommodatie af op jouw vakantiewensen. Wie weet zien we je dan binnenkort aan de Spaanse Costa.

Reviews over Torroella de Montgrí