Bella Terra
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03230000-03239999%2FE3232233.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02770000-02779999%2FE2772476.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02770000-02779999%2FE2772475.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02760000-02769999%2FE2762638.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02760000-02769999%2FE2762641.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Bella Terra voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Aan het strand bij Blanes ligt Camping Bella Terra. Ideaal voor gezinnen met wat oudere kinderen die ‘s avonds willen uitgaan. Op de camping is een zwembad, supermarkt en restaurant aanwezig, maar even lopen en je vindt nog meer restaurants. Naast een bezoek aan Blanes kun je ook de trein pakken naa...
Bella Terra
Mooie kleine camping, caravans roan vlakbij zwembad, muziek stopt om 24, was goed te horen bij caravan, niet hinderlijk voor ons, genoeg te doen buiten camping, restaurant Texas is aanrader, maandag ochtend lopen naar markt op boulevard centrum. Strand prima, zwembad groot genoeg, geen handdoek leggers, dit hield badmeester in de gaten, winkeltje met genoeg Hollandse producten en dagelijks lekker vers brood, is ook hele dag open! Voldoende supermarkten met auto bereikbaar
Plaats aan de zee waren heel mooi. Zwembaden waren prima. Blanes kon ons niet echt bekoren. Verder vonden wij er een kliekjes sfeer hangen en van de meeste kon nog geen goedemorgen vanaf.
Wij hebben het als een zeer slechte vakantie ervaren, sterker nog, we zijn ruim een week eerder weggegaan. De geluidsoverlast is ‘s nachts zo ernstig, dat van slapen niks terecht komt. Meerdere keren aangegeven bij de nachtbewaker, maar blijkbaar wordt dit als normaal gezien. De campingregel na 00.00 uur geen geluid meer, wordt niet gehanteerd, dus onbegrijpelijk dat dit wél wordt aangegeven. Doe dit niet, dan schep je ook geen verkeerde verwachtingen. Kleine kinderen komen hier totaal niet tot rust. De mentaliteit van de mensen is absurd. Totaal geen normen en waarden. Mensen die hier al jaren komen denken dat ze niet op hun beurt in de rij hoeven te wachten, ze verwachten een voorrangspositie en krijgen deze meestal ook. Ook veel brutale (kleine) kinderen. Verder is de miniclub waarvoor wij deze vakantie boekten, aan de overkant en zeer benedenmaats. Pluspunt: zwembad is leuk voor kinderen en de camping ligt aan het strand.
Bella Terra
Hele mooi camping. Alle voorzieningen zijn in prima staat. Goede supermarkt met Nederlandse producten. Er zitten veel Nederlanders op deze camping. Zwembad, strand, horeca, supermarkt ed zitten op korte loopafstand bij elkaar. Het centrum van Blanes loop je ook zo in. De meeste avonden is er (live) muziek bij het horecaterrein. Dit hoor je wel op de camping, maar heb dit zeker niet als storend ervaren. Het personeel is vriendelijk. Wij hadden een Roan accommodatie gehuurd. Deze zijn altijd super. We hebben hier een fijne vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar.
Fijne camping met vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair word de hele dag schoon gehouden en meermaals per dag ontsmet. Door een goede mix van nationaliteiten en leeftijden van de gasten is er voor de kinderen altijd wel aansluiting te vinden. De winkel is goed gesorteerd, vriendelijk personeel en niet achterlijk duur. De comfortstandplaats voldeed aan de beschrijving en was ruim van opzet. Het zwembad is schoon en zeer leuk voor kleine kinderen. De animatie organiseert voldoende voor jong en oud. Hier is het misschien een beetje jammer dat de animatie slecht buitenlands spreekt, laat staan Nederlands. Op enkele minuten lopen van de camping vond je al winkels en restaurantjes, maar je kan ook voor 2,5 euro pp een treintje nemen vlak bij de camping welk je naar het centrum van blanes brengt. Ideaal. Uiteraard is in de omgeving voldoende te bezoeken, dat hebben wij niet gedaan. Wij hebben een geweldige rustige vakantie gehad!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |