El Capricho
Restaurant: 800m
Treinstation: 2000m
Adresgegevens | Poligono 13, Parcela 19, E-03630 |
El Capricho
Wij zijn hier nu voor de 2e keer geweest. Super was het weer. Zelf wonen wij ook aan de Costa Blanca maar in een warmer (hogere luchtvochtigheid) stuk dus komen wij heerlijk een weekend "afkoelen" in Sax... Hier is de luchtvochtigheid veel lager waardoor de warmte beter te handelen is :) Dennis en Renata zijn super hosts en je voelt je heel erg welkom. Het groene huisje wat wij beide keren hebben gehuurd is prima. Alles is super schoon en je hebt alles wat je nodig hebt. Het zwembad is heerlijk net als de gezelligheid aan de bar. Alles is tip top op orde en je maakt bij het zwembad en aan de bar heel gemakkelijk contact met de andere gasten. Een echte aanrader!
Wij waren hier met een groep van 3 gezinnen. Heel leuk ontvangst door de eigenaren Dennis en Ranata. Geweldig lieve mensen. We zijn zelfs een avond met meegenomen naar Sax. Kids hadden het goed naar hun zin in het mooie zwembad. Appartementen zijn groot (wij hadden het rode appartement van ca. 80 m2). Doordat het in de bergen ligt koelt het in de avond heerlijk af met een windje. Goed verzorgd ontbijt en elke avond werd er uitgebreid gekookt (optioneel). Maar wel echt een aanrader. Alles was heerlijk! We hebben genoten van ons weekend en komen zeker nog eens terug!
Lieve Dennis en Renata, Wat hebben wij genoten van jullie fantastische verblijf. Het appartement waar wij verbleven was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien met opgemaakte bedden bij aankomst en zachte schone handdoeken. Niets was te gek qua zorgen voor ons gezin, zoals het verzorgen van een ontbijt, lekkere tapas schaal voor bij het zwembad en een overheerlijk diner. Voor de kinderen was er genoeg te doen bij de pooltafel, de relax hoek, jeu de boulles en natuurlijk het fijne zwembad. Als klap op de vuurpijl de verrassing die jullie voor ons gezelschap met 3 gezinnen hadden verzorgt! Ontzettend bedankt en zeker tot ziens Lieve groeten Emiel, Maureen, Sonny en Lola
Hele fijne locatie! Heel rustgevend en een leuke plek voor de kinderen. Het dorp is makkelijk te bereiken en een tripje naar Alicante met de trein is erg aan te raden! Super gezellige gastheer en gastvrouw, wij komen zeker terug!
Heerlijke plek! Mooi huisje fijn ruim zwembad en genoeg te doen in de omgeving. Het hele gezin heeft het naar de zin gehad.
We werden hartelijk ontvangen. Meteen onze kamer laten zien we zaten in de groene kamer ( met een groene sleutel) heerlijk ruim opgezet een Grote badkamer en eigen keuken (met gevulde mand met heerlijke dingen ope de tafel met eetkamerset er zijn twee slaapkamers en een ruime woonkamer en niet te vergeten een eigen terras voor de deur met uitzicht op olijfbomen en natuur en vlakbij het net vernieuwde zwembad. Gastheer en vrouw zijn allervriendelijkst ze denken met je mee mbt eten enz en denken met je mee mbt uitjes. Er ligt een uitgewerkt boek met daarin tips voor evt iets anders dan liggen in de zon. Echt een aanrader