Vakantie Sant Antoni de Calonge
Sant Antoni de Calonge ligt aan de zonnige Costa Brava. Dit voormalige vissersdorpje is uitgegroeid tot een gezellige badplaats. Verder geniet je van zon, zee en strand en zijn er genoeg mogelijkheden tot uitstapjes in de omgeving.
2 accommodaties

Treumal

Eurocamping
Sant Antoni de Calonge
Plek gehad dichtbij main pool. Wij stonden in een laantje waar toch veel drugsgebruik was. Toppunt met buren achter onze plek die smorgens al begonnen. Dit is door ons bij de receptie gemeld en ook door andere kampeerders. Helaas is hier weinig tot niets mee gedaan. Te belachelijk als je er met kleine kinderen naast of omheen staat.
Maar...! Leuke camping waar genoeg te doen is. Zwembad is leuk en overzichtelijk genoeg met kleine kinderen. Het zwembad met het mooie toestel erin was alleen erg koud. Werd weinig gebruik van gemaakt. Het eten op de camping was lekker en de muziek in de avond bij het zwembad was om 00:00 uur afgelopen. Sanitair was schoon, maar ontzettend onhandig dat de douche en toilet bij elkaar zitten. Hierdoor was het af en toe wel wat onhygiënisch.
Het is erg prettig dat je via een gezellige straat naar het strand loopt of met het treintje gaat. Alles zit in de buurt van de camping. Wij hebben ons vermaakt 👌
vond alles wel goed supermarkt dicht bij de camping strand op loopafstand gezellige bar aan de boulevard geloof chicabar waar je ook goed kon eten
Er is te weinig voor de fietser gedaan. De boulevard is op bepaalde tijdstippen voor fietsers afgesloten. Op de bouleard kan gewandeld worden en is er een rijnbaan voor de automobilist ,rara waarom.
Leuke markt en veel in de buurt supermarkten Nederlandse dokter heeft hier praktijk Vertoeven is hier veel goedkoper dan in playa 'd aro wat maar 4 km verder is.
Je kunt er heel goed fietsen, langs de boulevard richting Palamos en Platja d'Aro zijn per fiets goed bereikbaar. In het dorp zelf is weinig te beleven.