Lago de Barasona
We hebben de beste aanbieders voor Lago de Barasona voor je op een rij gezet:
Over Lago de Barasona
Camping Lago de Barasona ligt in Spanje in de streek Aragón. Een gezinscamping naast het Lago Barasona. Er is ook een zwembad en speeltuin. De accommodaties liggen deels in de schaduw. In het restaurant kun je lekker eten voor weinig geld. Het personeel is vriendelijk en spreekt Engels. De camping ligt op loopafstand van het dorpje Graus.
Peña Montañesa
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Ctra. N 123A 25, 22435 |
Lago de Barasona
Mooie ruime plaats, schoon en goed onderhouden sanitair. Ook het campeerterrein wordt goed bijgehouden. Bloemen in de perkjes, gras gemaaid. Het personeel is er vriendelijk en zeer behulpzaam. We voelden ons echt welkome gasten. Fijne camping, voor herhaling vatbaar.
Leuke niet al te grote camping. Er wordt veel georganiseerd. De mensen van de camping zijn erg vriendelijk, goede en snelle service. Ze hadden de corona maatregelen goed op orde. Nadeel is dat uitjes in de omgeving al snel minimaal 45 minuten rijden zijn.
Lago de Barasona
Vorige zomer voor de tweede keer onze vakantie daar doorgebracht. Wat een heerlijke camping is dit toch! Wordt uitgebaat door een sympathieke Spaanse familie en ze doen dat super! Je komt hier echt tot rust. In augustus wel een beter mix, in juli vnl Nederlanders. Het restaurantje op de camping serveert lekker eten. Het sanitair is luxe. De twee zwembaden zijn top. Er is ontzettend veel te doen in de omgeving, veel verborgen plekjes die je leert kennen als je eens praat met mensen die hier al jaren komen. Van hieruit deden we ook 2 dagen Zaragoza, heel leuke stad. Alweer zin om terug te komen!
Prachtige camping in een hele mooie omgeving. Het was erg rustig op de camping, het zwembad regelmatig voor ons alleen. Veel mogelijkheden qua sportactiviteiten op de camping, zoals n tennisbaan en tafeltennis. Het enige wat we jammer vonden was dat er weinig water in het meer zat. Goed alternatief is de rivier iets verderop..bij paal 44 iets na graus. Prachtig om daar te badderen met mooi weer. Al met al een aanrader.