Casa da Capelinha
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ruime kamer met grote bedden en aparte zitjes, groot balkon met prachtig uitzicht! De grote, bloemrijke tuin met mooi zwembad en ligstoelen was een pré. Vriendelijke receptioniste. Zeer regelmatige schoonmaak. Enige minpunt: soms was geluidoverlast door aanpassing/verbouwing enkele appartementen.
Het mooie authentieke idyllische complexje ligt boven de oude stad in een voormalige wijngaard, nu grote tuin met bananenbomen. Op het terrein staat twee gebouwen met in totaal ruim 20 appartementen en een mooi zwembad. Verder staan er op het terrein de oorspronkelijke gebouwen waaronder de quinta en een kapel uit 1790. Mooi 2-kamer appartement met groot terras, alleen het keukenblok is wel aan vernieuwing toe. Goede bedden en goed wifi op de kamer. Nette badkamer. Mooi uitzicht over de haven. Op loopafstand van de zeer mooie botanische tuin van Funchal. Het complex is goed bereikbaar met bus en lopend (ca. 20 min naar boven). Verder goede parkeerfaciliteiten. Mooi vertrekpunt voor het leren kennen van Madeira en het maken van uitstapjes en levada wandelingen.
Voor ons was alles perfect. Wij zaten halverwege een berg en gingen lopend naar beneden en met de bus terug(lopend niet te doen voor ons. Goed openbaar vervoer. Personeel accommodatie zeer vriendelijk en behulpzaam.
Prachtige locatie met fantastisch uitzicht. Heerlijk kleinschallig en rustig gelegen. Zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader Wij hebben ook heel weinig last gehad van muggen! Een auto huren is wel aan te raden als je veel van het eiland wil zien Want madeira is overal even mooi!
Genoten van 2 heerlijke weken in Mae dos Homens. Schitterend uitzicht. Mooi appartement, helaas verkeerd geboekt. 2x 1 persoonsbed. Zeer vriendelijk geholpen bij de receptie want het was geen enkel probleem. 3 Nachten later was er een ander appartement met 2 persoonsbed beschikbaar. Terug van onze wandeling stonden daar ook al de koffers en als welkom verse bloemen op het bed. Zo attent en romantisch!!!! Iedere morgen een goed gevulde picknickmand bij de deur. Mae dos Homens, hier komen we graag nog eens terug om prachtig Madeira verder te ontdekken.
Rustig,hoog, in woonwijk, gelegen met fraai uitzicht, maar terug lopen vanaf restaurants beneden was wat zwaar .(steil!) Gelukkig was er een prima mini-market vlakbij ! En binnenkort opent de pizzeria annex bakker weer. Prima appartement, personeel zeer attent. Enige nadeel :muggen ! (wij zaten beneden aan de tuin, maar onze bovenbuurman had er ook last van)
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Historisch hotel | Beschikbaar |