Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.5

Over Camping Brunner am See

Camping Brunner am See (Millstätter See) ligt aan het meer met een eigen strandje. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Het sanitair is erg schoon en voldoende voor het aantal gasten. De camping is een goede uitvalsbasis om de meren in de omgeving te gaan ontdekken. Aanrader is de dierentuin Alpen Wildpark op een kwartiertje rijden.

Een zonovergoten camping waar je echt tot rust komt, met direct aan het meer. De ligging is ideaal voor gezinnen, want het water is schoon en helder, perfect voor kinderen om te spelen en te zwemmen. Het terrein is gezellig klein en overzichtelijk, waardoor je snel de natuur en andere vakantiegangers ontmoet. Het sanitairgebouw wordt als heel netjes ervaren, en zelfs met veel wespen tijdens een verblijf bleef de sfeer relaxed. Er worden leuke dingen georganiseerd voor de kleintjes, en yoga lessen zorgen voor nog wat extra ontspanning. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De rustige sfeer, mooie locatie en de glimlach die je hier krijgt, maken dat je zeker nog eens terug wilt komen. Het straalt echt vakantieplezier uit.

• BBQ toegestaan

Glanzerstrasse 108, A-9873

Camping Brunner am See

8.5
FantastischScore uit 98 reviews

Fijne camping
Door Kuerzi
op 24-08-2026

Een erg fijne camping die niet te groot is. De ligging direct aan het meer is fantastisch en vooral geweldig voor kinderen; het water is schoon en helder. De camping zelf is lekker rustig en schoon. Er is echter maar één sanitairgebouw; als je kampeerplek wat verder weg ligt, moet je er dus rekening mee houden dat het even duurt om er te komen. Het personeel is ook erg vriendelijk. Wij zouden hier zeker terugkomen.

Een leuke camping
Door Beatrice Kürzdörfer
op 23-08-2026

Een erg mooie camping.
Schoon en netjes. De locatie is echt prachtig met directe toegang tot het meer. Er zijn staanplaatsen van verschillende groottes. We waren ook verrast dat het er, ondanks de drukte, vrij rustig was. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren, aangezien het erg populair is. Al met al waren we tevreden over de camping.

Yoga kindvriendelijk
Door F en k
op 18-08-2026

Goeie yoga lessen ook erg liefdevol met kinderen

Mooie plek, komen zeker nog een keer!
Door Kim Arnoldus
op 18-08-2026

We hebben een mooie fijne vakantie gehad. Top ligging, vriendelijk personeel. Voor kinderen worden er leuke dingen georganiseerd.
Toillet gebouw is netjes...
Helaas alleen tijdens ons verblijf veel wespen

Mooie plek, komen zeker nog een keer!-e443da30-a106-496c-9ec4-e0a5d8cdace1Mooie plek, komen zeker nog een keer!-7a68d9a6-cbf9-4669-a23c-77a598d51360
Aanrader
Door Marjolijn op 14-08-2026

Prachtige camping, hele mooie locatie, sanitair super.

Nooit meer
Door Lieve
op 13-08-2026

Mijn verblijf op deze camping was een grote teleurstelling. Pluspunt is de vriendelijke receptie, maar de camping zelf schiet zwaar tekort. De kampeerplekken zijn extreem klein; je staat met de ruggen van de caravans zo dicht tegen elkaar dat je niet eens een raam open kunt zetten. Daarnaast zijn de wc's en douches vies en staat de afwasgelegenheid veel te dicht op elkaar gepropt.Er wordt bovendien niks gedaan aan overlast op het terrein. Dat de camping zo hoog scoort is niet eerlijk. Ze delen cadeautjes uit (een eendje met naam) in ruil voor een goede review. Ik heb van veel mensen gehoord dat ze flinke klachten hebben, maar door die actie toch iets positiefs schrijven. Deze camping is absoluut geen 3 sterren waard.