Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping Brunner am See
Camping Brunner am See (Millstätter See) ligt aan het meer met een eigen strandje. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Het sanitair is erg schoon en voldoende voor het aantal gasten. De camping is een goede uitvalsbasis om de meren in de omgeving te gaan ontdekken. Aanrader is de dierentuin Alpen Wildpark op een kwartiertje rijden.
Een zonovergoten camping waar je echt tot rust komt, met direct aan het meer. De ligging is ideaal voor gezinnen, want het water is schoon en helder, perfect voor kinderen om te spelen en te zwemmen. Het terrein is gezellig klein en overzichtelijk, waardoor je snel de natuur en andere vakantiegangers ontmoet. Het sanitairgebouw wordt als heel netjes ervaren, en zelfs met veel wespen tijdens een verblijf bleef de sfeer relaxed. Er worden leuke dingen georganiseerd voor de kleintjes, en yoga lessen zorgen voor nog wat extra ontspanning. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De rustige sfeer, mooie locatie en de glimlach die je hier krijgt, maken dat je zeker nog eens terug wilt komen. Het straalt echt vakantieplezier uit.
Adresgegevens | Glanzerstrasse 108, A-9873 |
Camping Brunner am See
Een erg fijne camping die niet te groot is. De ligging direct aan het meer is fantastisch en vooral geweldig voor kinderen; het water is schoon en helder. De camping zelf is lekker rustig en schoon. Er is echter maar één sanitairgebouw; als je kampeerplek wat verder weg ligt, moet je er dus rekening mee houden dat het even duurt om er te komen. Het personeel is ook erg vriendelijk. Wij zouden hier zeker terugkomen.
Een erg mooie camping.
Schoon en netjes. De locatie is echt prachtig met directe toegang tot het meer. Er zijn staanplaatsen van verschillende groottes. We waren ook verrast dat het er, ondanks de drukte, vrij rustig was. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren, aangezien het erg populair is. Al met al waren we tevreden over de camping.
We hebben een mooie fijne vakantie gehad. Top ligging, vriendelijk personeel. Voor kinderen worden er leuke dingen georganiseerd.
Toillet gebouw is netjes...
Helaas alleen tijdens ons verblijf veel wespen
Mijn verblijf op deze camping was een grote teleurstelling. Pluspunt is de vriendelijke receptie, maar de camping zelf schiet zwaar tekort. De kampeerplekken zijn extreem klein; je staat met de ruggen van de caravans zo dicht tegen elkaar dat je niet eens een raam open kunt zetten. Daarnaast zijn de wc's en douches vies en staat de afwasgelegenheid veel te dicht op elkaar gepropt.Er wordt bovendien niks gedaan aan overlast op het terrein. Dat de camping zo hoog scoort is niet eerlijk. Ze delen cadeautjes uit (een eendje met naam) in ruil voor een goede review. Ik heb van veel mensen gehoord dat ze flinke klachten hebben, maar door die actie toch iets positiefs schrijven. Deze camping is absoluut geen 3 sterren waard.