/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03130000-03139999%2FE3139031.jpg)
Molecaten Park Waterbos
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3281457.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03320000-03329999%2FE3328524.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3281447.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3281449.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3281451.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Molecaten Park Waterbos voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Draadloos internet
Omschrijving
Camping Molecaten Park Waterbos is gelegen in Rockanje, Zuid-Holland. Een kleine camping met alleen wat basisvoorzieningen, maar je kunt ook overnachten in een vakantiehuisje. Ook is er animatie voor de kleintjes. Hou er rekening mee dat het zwembad alleen door de zon verwarmd wordt. Op loopafstand ...
Molecaten Park Waterbos
mooie en erg leuke camping, behalve het huis waar we verbleven in de keuken, ik vond twee vieze pannen, de glazen en die waren vies en op de bodem van de kast gezet, het bestek en die waren niet schoon genoeg, de douche en het stonk erg.
Voor 11 nachten in chalet Krekel een top vakantie gehad Zeer schoon chalet ( 4 persoons) Afwasmachine Dekbedden en Linnengoed inclusief . Keukengerei, pannen enz van uitstekende kwaliteit Auto naast chalet op schelpen en ruim grasveld aan de andere kant met de gehele dag zon 🌞 Zeer vriendelijk Parkpersoneel en Parkmanager Jammer dat er geen schemerverlichting ( zeer felle spots ) 🤔 en de gebruiksaanwijzing van de afwasmachine niet aanwezig waren . Wegens groot succes gelijk weer !! geboekt voor 2024 🎉
Wij zaten in stacaravan zomerzon nr 18. Heel mooi gelegen, heel dichtbij de speeltuin, zwembad en kidsclub! Stacaravan zelf was wel wat achterstallig onderhoud hier en daar. Fijne overkapping met een stuk gras ervoor waar je heerlijk kunt zitten. Animatie deed het top en ze deden ook leuke dingen met de kinderen. Verder is er niet heel veel te doen, ook geen echt winkeltje. Het zwembad is klein, zonder glijbaan oid. en mega koud!!! (Onverwarmd!) maar op warme dagen toch fijn dat er een zwembad is alhoewel de zee lekker dichtbij is op 10 min afstand te lopen. Trouwens jammer dat je nog steeds moet betalen voor Wifi.
Molecaten Park Waterbos
Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wifi is slecht, in de caravan had ik helemaal geen Wifi. TV instellen ging moeizaam (ontvangst via Oostenrijk of Luxemburg) ik kon wel alle zenders en radio via tv ontvangen.
Dat je op Park Waterbos in Rockanje altijd correct, en snel geholpen word, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Prachtig gelegen vakantiepark ,vlakbij zee en schitterend wandelgebied Top vakantie gehad in Chalet Krekel 2 ( 14 dagen) Bij aankomst : Brandschoon ! Helaas is de WiFi ontvangst ( binnen ) zeer slecht ! Gelukkig waren de behulpzame receptiedames bereid ons te helpen 👍 ,door ons 2 aparte inlogcodes te geven ,wat een verbetering was Maar nog was het niet mogelijk om naar onze favoriete ROCK&ROLL internetradio,s te luisteren, die werden er steeds uitgegooid 😡 €30 vragen voor 2 apparaten oké,maar dan moeten ze het wel doen !! Dus, voor Chalet Krekel 2 GEEN WIFI KOPEN IS ONS ADVIES !!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |