Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Nieuwe Zeedijk 1, 3221 LZ |
Roompot Cape Helius
Hotel is net verbouwd en dat is ze goed gelukt.
Kamers zijn comfortabel en zeer ruim. Personeel allemaal zeer vriendelijk. Lopen naar het stadje (oude gedeelte) ca. 10min. Is trouwens een leuke wandeling langs het water. Geen negatief punt te noemen.
Wij zitten in huisje 413. Wat is dat slecht schoongemaakt overal dode diertjes en spinnenrag. Het huisje is ook in een staat dat ik denk knap op, kozijnen rot, overal oude gaten van bevestiging die niet gedicht zijn, kitranden vies en een oude lekkage aan het plafond in de gang waar de spaklaag loszit. Het gras wat je aan gras kunt noemen is lang en veel kale plekken. Het is dat ik geen fotos kan plaatsen. En dan Roemenen denk werk migranten die sochtends om half 7 al aan het bier en wodka zitten. Nee ik zal hier niet meer terugkomen! Ik geef ze niet hoger als een 4
Bij aankomst was huisje niet echt schoon en liepen de mieren over de tafel. Ook bleek de tuin geen sluitende omheining te hebben. Dit is een probleem omdat ik een groot huis heb geboekt waar honden welkom waren. De honden liggen hier nu 2 weken vast aan de lijn. De smart-tv blijkt een analoge tv met chrome cast. De polen en Roemenen rijden af en aan. Balkons zijn vies. Tuin stelt niks voor. Mini market is 4 planken met waren. Het park is vergane glorie. Huisjes zonder comfort. Geen vakantiepark, meer een eng spookpark. Verkeerd geboekt. Helaas.