9.2FenomenaalScore uit 204 reviews

Stadshotel Steegoversloot

9.2FenomenaalScore uit 204 reviews

geweldig leuk en stijlvol
Door Jeannette Meijer op 08-09-2024

Elegant, kleinschalig, heel leuk hotel. Stijlvol. Zeker ook de kamer, met afgescheiden zitje, openslaande deuren naar balkon! Erg vriendelijke medewerkers, Heerlijk ontbijt. Aandacht voor het milieu en tegengaan verspilling. Ik (63) was er met mijn dochter van 28 jaar. Ook zij vond het helemaal top.

Zeer aangenaam verblijfsadres in Dordrecht.
Door Linda Clarysse op 02-09-2024

Ontzettend aardig en behulpzaam personeel.Zeer leuk en sfeervol hotel op wandelafstand van het historische centrum.De kamers zijn zeer mooi en de bedden zijn zeer comfortabel. Ontbijt is SUPER!

Top lokatie!!!
Door Saskia op 31-08-2024

Top lokatie, je loopt zo de stad in. Ontbijt super. Alleen jammer dat er 2 eenpersoonsbedden in de kamer waren ipv een kingsize bed zoals vermeld was in de beschrijving. Verder een tophotel!

Stadshotel Steegoversloot

Boek je overnachting in dit hotel! Gewoon doen :-)
Door Hilde op 29-08-2024

Heerlijk hotel in het mooie oude centrum van Dordrecht. Vriendelijke ontvangst en een lekker à la carte ontbijt! Goede kamer met aandacht voor detail, en dus ook een lekker bed, een ventilator om de warme nacht draaglijk te maken, koffiemachine, water en leuke literatuur.

Ontbijten in historisch Stadshotel Steegoversloot.
Door Martin Reij op 28-08-2024

Een heel gezellig Hotel deels boven een banketbakkerij. In het centrum van historisch Dordrecht. Een warm welkom door de medewerkers van het hotel. Ontbijt a la carte was uitstekend. We gaan dit zeker aanbevelen en waarschijnlijk zelf ook vaker bezoeken. Als klein puntje van opbouwende kritiek. Parkeren kan gratis op een verder weg gelegen zeer druk parkeerterrein. Dit is wel wat omslachtig. Vlak achter het hotel is ook een betaalde parkeerplaats. Daar zou iets creatiefs op te vinden moeten zijn. Al met al wel een hele positieve ervaring, vooral voor fietsers.

Fijn hotel
Door R. Meeuwsen op 28-08-2024

Fijn hotel centraal gelegen, prima ontbijt a la carte, aardig personeel, ruime kamer. Wel vonden we de bedden wat te zacht en er zat geen deur in de badkamer waardoor de douche nogal de kamer in spetterde.