Camping De Lage Werf

Camping De Lage Werf
Ons eerste seizoen op deze camping zit er helaas alweer op. Maar wat hebben wij genoten van de rust op deze camping. Vriendelijke camping-eigenaren, schoon sanitair en mooie grote campingplaatsen hebben ons doen besluiten om volgend seizoen terug te komen. We zien er alweer naar uit. Ga zo door. Jullie zijn toppers.
Ook in de grote vakantie is deze camping heerlijk rustig, super schoon en bijzonder gezellig. Kortom voor herhaling vatbaar.
Nu voor het 4e seizoen op De Lage Werf gestaan. Zeer ruime plekken op mooi onderhouden campingvelden. Sanitair is netjes en schoon. Camping is goed bereikbaar, op een rustige plek van Goeree Overflakkee maar binnen 15 minuten kun je alle supermarkten en andere winkels vinden. Volgend jaar zijn we er weer!
Camping de Lage Werf Mooie ruime plaatsen. Voelt altijd aan als thuiskomen. Weer een mooi seizoen geweest, gezelligheid kent geen tijd. Ze hebben een mooi jeu de boules baan aangelegd ons veld heeft er veel gespeeld De camping wordt goed onderhouden Zeer klantvriendelijk eigenaren en een hele goede dame voor de schoonmaak werkzaamheden Staan open voor opmerkingen en suggesties van de gasten
Vriendelijk, zeer grote plaatsen, mooi en schoon sanitair, goede wifi ,vele fietsroutes dus alles top!
BBQ toegestaan | Beschikbaar |
Parkeerplaats | Beschikbaar |