9.3FenomenaalScore uit 109 reviews

Instagram, Facebook

9.3FenomenaalScore uit 109 reviews

Aanrader
Door Willem op 04-12-2023

Een heerlijk verblijf gehad, met heel erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Kamer en ontbijt waren prima, zeker een aanrader

Heerlijk verblijf, luxe kamer en goed ontbijt!
Door Wesley Verbeek op 28-11-2023

Wij hebben genoten van een heerlijk verblijf! Onze aankomst was iets later, maar wij konden inchecken via een kluisje, wat heel handig was. De kamer zag er super netjes uit, luxe en verzorgd. Het ontbijt was erg goed en de locatie is ook geweldig. Aanrader als je even een weekendje eruit wilt in een mooie en rustgevende omgeving.

Boulevard 17 review november 2023
Door Harry Driedijk op 20-11-2023

Perfecte locatie, vriendelijke service, prachtige suite, schoon en gezellig (zelfs een kerstboom in de kamer!) en voldoende restaurant keuze in de nabije omgeving! We komen zeker terug!

Het was weer geweldig!
Door Maarten op 21-10-2023

Wij waren hier, net als vorig jaar, in de herfstvakantie. We hadden een suite op de begane grond met uitzicht op de zee plus het honeymoonarrangement. Het was echt supergoed en leuk geregeld. De suites zijn geweldig. Niet onbelangrijk, de bedden zijn top! Ook het personeel was erg aardig en behulpzaam. Dit is echt een topper als je aan zee wil overnachten!

Prima accomodatie
Door André en Jolette op 29-09-2023

Een mooie, ruime kamer (suite 4) schitterend uitzicht , vriendelijk personeel en , voor ons ( 1 persoon in rolstoel) heel belangrijk, rolstoel vriendelijk . Ook het strandterras van Pier 7 , zeer toegankelijk ! We hebben genoten van ons verblijf.

Super locatie
Door Martin en Marja op 31-08-2023

De boulevard suites (wij hadden suite 3) hebben een prachtig uitzicht op de boulevard en strand en zee. De suites hebben goede bedden en een luxe badkamer. Het ontbijt is uitgebreid en goed verzorgd. Lief personeel. Wij hebben genoten!

Soort hotel

Douche

Thee- en/of koffiezetapparaat

Zandstrand

Beschikbaar

Door weg gescheiden van strand