Camping Molecaten Park Wijde Blick
We hebben de beste aanbieders voor Camping Molecaten Park Wijde Blick voor je op een rij gezet:
- Waardering
Camping info
- Restaurant
- Draadloos internet
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Op Molecaten Park Wijde Blick ervaar je het echte kampeergevoel. Animatie, speeltuinen en een zwembad met glijbanen voor de kinderen. Maar ook een ontbijtcafé, brasserie en snackbar vind je hier. Huur een fiets vanaf de camping en ontdek het centrum van Renesse of breng een bezoek aan een van de langste bruggen van Europa: de Zeelandbrug.
- Laura28-06-2022
Prima park, zeker voor/met kinderen.
Leuk park. Veel te doen voor kinderen, genoeg speeltuintjes, animatie en natuurlijk het zwembad met glijbaan is een leuk extraatje. De ligging is prima, maar niet op loopafstand van het strand met kleine kinderen zonder buggy. Tip transferium Renesse met gratis bus naar het strand. Huisjes zijn van alle gemakken voorzien, niet nieuw maar gewoon goed. Renesse is leuk om te bezoeken als je van toerisme houdt, burgh Haamstede en Zierikzee liggen ook op een prima afstand van het park. Voor ieder wat wils!
- Margriet Peters26-06-2022
- Lee21-06-2022
Prima
Pluspunten zeer centraal gelegen tussen Renesse en Burghaamstede Schoon sanitair Diepvrieskast in sanitair gebouw en een magnetron Lekker warm binnenzwembad Leuke spel attributen voor kinderen Kamp winkel met genoeg keus
Minpunten Ver van zee Restaurant openings uren- Staat v/h sanitair
- Laura01-06-2022
- Patricia van Lieshout09-05-2022
- Anoniem02-05-2022
- Heidi01-05-2022
Zeker voor herhaling vatbaar
Mooie, nette camping met vriendelijk personeel. Het sanitair is keurig. Het klopt dat ze in de middag het sanitair gebouw sluiten voor een grondige schoonmaak maar dan zijn er nog steeds altijd twee gebouwen open. Dus snap het gezever niet (aantal vorige reacties) want zo groot is de camping niet. Dat je even een klein stukje verder moet lopen is toch niet zo erg!?! Het zwembad is niet super groot maar prima om lekker te zwemmen. Er is een glijbaan en een peuterbad. Je kunt hier omkleden en er zijn wc’s en kluisjes. Er is een grote speeltuin en overal tussendoor kleine speeltuintjes. Ook is er een voet-basket-volleybal veld. Wij staan met eigen caravan op P7. Leuk veld en lekker ruim. Geen geluidsoverlast wat ik ook eerder las. Maar wij storen ons hier ook niet snel aan. Je zit tenslotte op een camping waar kinderen lekker aan het spelen zijn. Camping en omgeving zijn een aanrader. Wij hebben een leuke vakantie gehad.
Camping Molecaten Park Wijde Blick info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkBeschikbaar
- Telefoonnummer+31 111 46 88 88